You are here
Home > DON'T MISS > Stem op Jouw Favoriete Christmas Nail Art Design

Stem op Jouw Favoriete Christmas Nail Art Design

Wat hebben wij leuke inzendingen binnen gekregen. Allemaal enorm bedankt voor jullie creativiteit. Het was lastig om uit alle inzendingen maar 5 uit te mogen kiezen. Maar het is ons gelukt! Na veel twijfelen hebben wij een top 5 samengesteld en is hiermee onze taak volbracht. Het is nu aan jou om op jouw favoriete design te stemmen. Welke christmas nail art design vindt jij het mooiste?

Wat kan de winnaar winnen?  De winnaar ontvangt bovenstaand prijzenpakket van over de € 110!

Stem en win!
Ook jij als stemmer maakt kans op mooie prijzen. Wij hebben een leuk nagellak prijzenpakket samengesteld en jij kunt deze winnen. Breng jouw stem uit en laat in de comment weten welke creatie jij het mooist vind en waarom. De gelukkige stemmer ontvangt na afloop van ons een mailtje, zorg er dus wel voor dat je ingevulde mail adres correct is.

Je stem op jouw favoriete ontwerp uitbrengen kan tot en met dinsdag 20 december.
Per IP-adres kan er slechts 1x gestemd worden!! 

Stemmen kan helaas niet meer!!!

Nailbox.nl
Nailbox is altijd verrassend, bevat de mooiste trendkleuren en wordt gewoon bij jou thuis bezorgt.

25 thoughts on “Stem op Jouw Favoriete Christmas Nail Art Design

  1. Inderdaad een moeilijke keuze! Ik ben voor de nail art van yustsome gegaan, omdat ze als enige een soort french aangehouden heeft, wat ik erg origineel vind!

  2. Ik ga voor het design van Diana..zij inspireert mij om zelf ook nieuwe dingen te proberen!ik zie hoe ze zelf steeds beter word en nu ook in freehand! Jij verdiend mijn stem☺️

  3. Ik heb gestemt op thenailartspot, omdat haar nagels nét een scene zijn waarbij de kerstman ieder moment met zijn rendieren voorbij kan sleeën. ? En het haalt de wens voor een witte kerst weer naar boven. Het is gewoon prachtig gemaakt! ?

  4. Ik heb voor dianavnisselroy gestemd, want haar nailart is prachtig. Je kan heel veel details zien. Als je goed naar het huisje kijkt zie je alle bakstenen en ook de kerstboom versierd en de kleine sneeuwman. Ik kan mij niet voorstellen hoeveel tijd het haar gekost heeft dit te maken. Als je hier naar kijkt dan kan je je inbeelden dat je daar bent in het besneeuwde bos. Ik vind het heel mooi en waard om te winnen

  5. Ik vind alle 5 mooi, zelf kan ik het namelijk niet. Bewondering voor deze dames heb ik zeker. Ze hebben allemaal hun best gedaan maar als ik een absolute favoriet moet kiezen dan ga ik voor dianavnisselroy. Wat zij op haar nagels gecreëerd heeft is gewoon kunst!

Geef een reactie

Top