You are here
Home > Nailbox > Over de Nailbox

Over de Nailbox

De nailbox is een nieuwe, feestelijke box die zich richt op iedereen met een (grote) liefde voor nagellak en nailart. De box zit vol producten voor de nagels en handen waarmee je meteen aan de slag kunt gaan.

In Nederland kennen we inmiddels diverse beautyboxen die zich allen op beautyproducten richten. Anno nu is nagellak en nailart meer dan ooit populair en waarom dan niet een box die zich specifiek op nagellak- en nailartlovers richt? De Nailbox onderscheidt zich niet alleen door zich op nagel- en handverzorging te richten maar pakt het ook nog eens persoonlijk aan. Wij kopen bijvoorbeeld zelf alle producten in. Om deze reden zul je in de Nailbox dan ook enkel volwaardige producten aantreffen. Samples zijn leuk, maar dan uitsluitend als extraatje.

De Nailbox wordt met de grootste zorg en met veel liefde door ons team speciaal voor jou als nagellak-/nailartlover samengesteld. Maandelijks kun je de Nailbox op jouw deurmat verwachten. Bestel snel jouw Nailbox, de musthave-box voor iedere nagellak-/nailart-addict!

Redactie Nailbox
Nailbox is altijd verrassend, bevat de mooiste trendkleuren en wordt gewoon bij jou thuis bezorgt.
Top