You are here
Home > DON'T MISS > Update Nailbox

Update Nailbox

Achter de schermen werken wij heel hard aan de eerste Nailbox om deze begin oktober te kunnen aanbieden. De voorbereiding is in volle gang en veel van de producten hebben wij reeds binnen. Maar omdat we nog niet alle producten binnen hebben is het nog de vraag of we de gestelde deadline van 1 oktober gaan halen.

De Nailbox wordt met de grootste zorg en met veel liefde door ons team speciaal voor jou als nagellak-/nailartlover samengesteld. En dat willen wij vanzelfsprekend niet gaan afraffelen. Het kan dus in verband met tijdgebrek gebeuren dat we de lancering van de Nailbox met een paar weekjes moeten uitstellen. Maar we gaan ervanuit dat dit niet het geval zal zijn.

Veel over de inhoud van de Nailbox kunnen we helaas nog niet kwijt. Wel kunnen we alvast verklappen dat er een product van de volgende twee webshops inzit: PrettyPolish.nl en Missgorgeous.nl. En daarnaast kunnen we mededelen dat er meerdere prachtige nagellakken in de box zitten.

Wij streven ernaar en rekenen erop dat de Nailbox per 1 oktober te bestellen zal zijn.

Redactie Nailbox
Nailbox is altijd verrassend, bevat de mooiste trendkleuren en wordt gewoon bij jou thuis bezorgt.
Top