You are here
Home > Blog > 5 Mooiste Nude Nagellakken volgens Miriam

5 Mooiste Nude Nagellakken volgens Miriam

Miriam ken je vast al van haar blog Nailtalk.nl en onlangs heb je hier het interview met haar  kunnen lezen. Wij van Nailbox zijn grote fan van deze dame en hebben haar benaderd om zo nu en dan een artikel voor op Nailbox.nl te schrijven. Ondanks haar soms erg drukke schema heeft ze ingestemd en vandaag lees je dan ook haar eerste artikel ‘5 Mooiste Nude Nagellakken volgens Miriam’.

Daar moest ik even goed over nadenken, het antwoord op de vraag wat mijn vijf favoriete nude lakken zijn. Mijn liefde voor nude lakken is eigenlijk pas het laatste half jaar gegroeid. Ik denk dat het is gekomen omdat ik niet echt in de gaten had dat een nude lak ook kan “vloeken” met de tint van je huid. Of compleet wegvalt. En ik had geen idee hoeveel nude tinten er überhaupt waren; als ik kijk naar wat een Catrice of Essence uitbrengt onder de noemer “Nude” dan had ik dat toch niet verwacht…

Mijn keuze favorieten laat ik zien van nummer 5 tot 1, waarbij nummer 1 uiteraard mij favoriet is! Ik begin met een lak van Appeal4, die niet echt een kleurlak is, maar mij wel positief verraste!

5 Mooiste Nude Nagellakken volgens Miriam 55. Als je geen zin hebt in een kleur lak, maar even wil gaan voor iets meer naturel, dan is de nude nailbooster een prima keus! Ook fijn dat je weet dat het tegelijkertijd je nagel voedt en sterker maakt. Dit zijn twee laagjes.

5 Mooiste Nude Nagellakken volgens Miriam 44. Little Dose of Rose van Catrice. Een prachtige matte, lichtroze lak. Had ‘m in eerste instantie gekocht voor de bewoners van het verzorgingshuis waar ik nagels lak, maar toen ik ‘m zelf op deed vond ik ‘m dusdanig mooi dat ik ‘m heb gehouden!

5 Mooiste Nude Nagellakken volgens Miriam 33. Deze laatste 3 lakken strijden toch eigenlijk wel om een gedeelde eerste plek. Want oh my, als ik dit lakje dan weer draag dan ben ik echt verkocht! Urban Jungle van Essie is zeker een lakje waarvan ik er nog één zou willen aanschaffen als ie op is.

5 Mooiste Nude Nagellakken volgens Miriam 22. Op nummer 2; een lak uit de Cream collectie van El Corazon. Vind het mooi dat deze lak een hint van roze bevat! De dekking is erg goed (2 dunne laagjes!) en de glans is fantastisch.

5 Mooiste Nude Nagellakken volgens Miriam 11. En dan de nummer 1! Mijn volgers kijken hier denk ik niet raar van op. Heb deze lak toch geregeld gebruikt voor nail arts en elke keer krijg ik veel leuke reacties op dit kleurtje Colville Mews van NailsInc. Hij is duidelijk minder roze dan de voorganger en neigt eerder naar zandbruin/beige.
De dekking van deze lak is ook erg goed en de droogtijd snel. Ze zijn prijzig maar wel echt de moeite waard!

Zoals ik al zei delen de laatste 3 toch een gedeelde eerste plek. Het zijn lakken die ik steeds weer pak als een nail art vraagt om een nude lak of als ik even geen felle kleur op mij nagels wil. Hoewel ik nog niet heel lang nudes in huis heb waar ik zo gek op was, kan ik nu niet meer zonder 🙂 Wat is jouw favoriete nude kleur? Laat het me weten!

Liefs, Miriam

Meer prachtige nagellak swatches vind je op de blog van Miriam, Nailtalk.nl

Redactie Nailbox
Nailbox is altijd verrassend, bevat de mooiste trendkleuren en wordt gewoon bij jou thuis bezorgt.

3 thoughts on “5 Mooiste Nude Nagellakken volgens Miriam

Comments are closed.

Top