You are here
Home > Blog > Confessions Of A Nail Polish Addict | Lonneke

Confessions Of A Nail Polish Addict | Lonneke

We zijn alweer bij de vierde editie van Confessions Of A Nail Polish Addict beland. Lonneke van Be Beautifully deelt hierin haar liefde voor nagellakken en nail art met ons. Lees verder en kom meer te weten over de dame achter de blog.

Vertel… wie is het meisje achter de blog?
Ik ben Lonneke, een 31- jarige moeder van een dochtertje van 2,5 jaar. Ik woon samen met mijn dochtertje en vriend in Noord-Holland. Ik ben heerlijk fulltime moeder en daarnaast vul ik mijn avonduren met bloggen.

Beschrijf je blog Be Beautifully en het ontstaan ervan
Be Beautifully is een blog waar wekelijks reviews komen van make-upproducten, verzorgingsproducten en nailarts. Ik blog nu ruim 1,5 jaar dagelijks op Be Beautifully. Ik begon met bloggen omdat mijn vriend een nieuwe hobby had. Ik had eigenlijk geen hobby’s dus begon ik met zelf dingen te maken die ik zag op welke.nl. Op een dag kwam ik door een DIY van Serena op Beautylab terecht, en vanaf dat moment begon ik met het lezen en volgen van blogs. Uiteindelijk ging ik kijken of ik ook een blog kon aanmaken en dat was zo gebeurd. Voor ik er erg in had was mijn blog online. In het begin wist ik er echt niet veel van en heb ik gedaan wat goed voelde. En nu zie ik dat mijn blog steeds meer groeit, iets wat ik zeker niet had verwacht maar wel onwijs leuk vind.

Hoe is jouw liefde voor nagellak en nailart ontstaan en wat voor invloed heeft nagellak op je leven?
Tot vorig jaar april/mei had ik niets met nagellak maar door mijn blog is deze liefde begonnen. Nooit geweten dat ik het zo leuk zou vinden. Ik kan er mijn creativiteit in kwijt en het is gewoon een kick als een nailart gelukt is en zeker wanneer deze ook nog eens apart is. Ik kan er echt een warm gevoel van krijgen in mijn buik. Tegenwoordig lak ik dagelijks mijn nagels of maak ik een nailart. Je kunt dus gerust zeggen dat het een grote rol in mijn leven speelt. Ik ben altijd wel opzoek naar inspiratie en nieuwe technieken.
interview lonneke Be Beautifully 2

Hoeveel potjes telt jouw nagellakstash en welk nagellakmerk zou je nog graag hieraan willen toevoegen?
Dat zijn er nu 320, wat ik best wel mee vind vallen. Ik heb heel veel verschillende kleuren en soorten, zodat ik ze ook kan gebruiken voor mijn nailarts. Ik zou nog heel graag wat lakjes van het merk Lacquester willen hebben. Dit zijn vaak heel mooie en aparte lakjes en daar heb ik een zwak voor.

Wat is jouw absolute nagellakmerk en wat is de duurste nagellak die je ooit hebt aangeschaft?
Ik heb twee favoriete nagellakmerken en dat is Zoya en OPI. Beide hebben een goede dekking, vaak al met 1 laagje en ze blijven ook lang zitten. Wat ik ook erg belangrijk vind is dat de lak fijn aanbrengt.
Voor mij is de duurste nagellak van OPI en ik heb daar meerdere van. Voor OPI betaal je € 15,-, wat meer is dan wat je gemiddeld voor een nagellak betaalt. Maar ik vind het zeker waard want ze zijn van goede kwaliteit.

Herinner je jouw allereerste nailart nog?
Onderstaand is een foto van mijn eerste nailart. Ik had bij de Hema wat stickers, nailart stickers en steentjes gekocht. Ik was volgens mij wel trots op mijn eerste nailart, maar als ik het nu terugzie moet ik lachen. Mijn nagels waren toen nog heel erg kort en de skills die ik nu heb had ik toen nog niet. Ik denk dat iedereen dit kan als je creatief bent en geduldig. Het is heel veel doen en heel veel vallen maar je leert er wel van. En wat ik ook heb is dat ik me elke keer weer wil verbeteren.
interview lonneke Be Beautifully 3

Waar haal jij keer op keer je inspiratie vandaan?
Vaak via Instagram en soms kan ik ook gewoon lekker aan tafel zitten en ga ik wat dingen proberen op een nagelwiel, en vaak komt er wel iets uit wat ik mooi vind.

Wat is jouw geheim om je nagels in goede conditie te houden?
Ik heb van mezelf geen sterke nagels, integendeel, zijn ze zwak en broos. Ik had van alles geprobeerd tot ik uiteindelijk gelnagellak ging gebruiken. Hierdoor zijn mijn nagels een stuk versteviger en bladderen ze niet meer af. Daarnaast verzorg ik ze met nagelolie en handcrème en 1 keer in de 2 weken doen ik ze in een badje met amandelolie.

Als je voor de rest van je leven slechts één potje nagellak zou mogen gebruiken, welke zou dat zijn?
Ik ga dan voor OPI My Address is Hollywood. Je verwacht het niet maar ik draag doorgaans nooit nailarts. Vaak heb ik niets op mijn nagels of ga ik voor een roze kleur, dus deze keuze is niet moeilijk.interview lonneke Be Beautifully 4

En tenslotte; hoe bewaar jij je nagellakken?
Ik had in mijn oude woning plankjes van de Action aan de muur daar had ik ze in staan. Nu ik ben verhuisd staan ze beneden in een 5 lade kastje van de Blokker. Ik kan er makkelijk bij en zo staan ze verder ook niet in de weg.

En wat ik nog aan iedereen wil zeggen, denk niet: ‘ik kan het niet’, want iedere nailart-blogger is onderaan begonnen, het is oefenen, oefenen en oefenen en veel geduld hebben. Als er een wil is, is er een weg!

Lonneke, bedankt en leuk dat je aan deze rubriek meegewerkt hebt! Heel veel succes met je blog!!

Meer interviews lezen?

Confessions Of A Nail Polish Addict | Cindy
Confessions Of A Nail Polish Addict | Miriam
Confessions Of A Nail Polish Addict | Kirsten

Lijkt het jou ook leuk om met jouw blog op Nailbox.nl te staan, stuur ons dan een mailtje via: info (at)nailbox.nl en wij nemen contact met je op.

©foto’s Be Beautifully 

Redactie Nailbox
Nailbox is altijd verrassend, bevat de mooiste trendkleuren en wordt gewoon bij jou thuis bezorgt.

8 thoughts on “Confessions Of A Nail Polish Addict | Lonneke

  1. Leuk om Lonneke hier te zien! En ik snap helemaal je keus betreft dat OPI lakje, wat een beauty… Knap dat je kon kiezen! 🙂 xxxxx

Comments are closed.

Top