You are here
Home > Blog > Nailbox ‘Nice to meet you!’

Nailbox ‘Nice to meet you!’

Nice to meet you!

De afgelopen weken hebben wij hard gewerkt om een leuke box samen te stellen. En met gepaste trots presenteren wij dan ook de aller-eerste (vernieuwde) Nailbox.

De eerste Nailbox is een feit en het heeft een persoonlijke ‘touch’ gekregen. In deze eerste Nailbox draait het namelijk om het kennismaken met elkaar, jij leert de Nailbox kennen en wij maken kennis met jou. Met dit als uitgangspunt hebben wij ons ingespannen om, waar mogelijk, zonder verlies van een leuke uitstraling van de box, persoonlijk te werk te gaan. De inhoud van de box is om te beginnen door onszelf zorgvuldig geselecteerd. Maar ook hebben wij teksten met de hand geschreven, wat voor dat extra persoonlijke touch zorgt. Wij zijn vanzelfsprekend trots op de eerste Nailbox en hopen dat jij net zo tevreden bent als dat wij zijn.

Bij het samenstellen van deze eerste Nailbox hebben wij erop gelet dat er een goede balans tussen nagellakken, nagelverzorgingsproducten en nailart-producten is. De inhoud van de box maken we in principe niet van te voren bekend maar omdat dit de eerste box is geven we jou een tipje van de sluier; er zit een prachtig kleurtje uit de Bourjois La Laque nagellakcollectie in. Verder zit er een nagelverzorgingsproduct van Sally Hansen en een product van The Body Shop in deze box.nailbox inhoud 2De eerste Nailbox kan vanaf nu (in pre-order) voor een bedrag van €17,50 besteld worden. Wil je er zeker van zijn dat je de allereerste Nailbox niet misloopt dan moet je er wel snel bij zijn want de oplage is zeer beperkt!

Bemachtig hier jouw Nailbox! Wees er wel snel bij want Op=Op! De box zal op donderdag 1 oktober worden verzonden zodat jij het voor het weekend thuis hebt. Om de Nailbox bij jou thuis af te leveren rekenen we een bezorgkosten van slechts € 2,50

Bemachtig hier jouw Nailbox!

Redactie Nailbox
Nailbox is altijd verrassend, bevat de mooiste trendkleuren en wordt gewoon bij jou thuis bezorgt.
Top