You are here
Home > Blog > Wat is haar stash waard?  | Wendy de Jong

Wat is haar stash waard?  | Wendy de Jong

Bloggers zouden geen bloggers zijn als ze geen stash hadden waar de gemiddelde – niet bloggende- burger u tegen zegt. Ook nailbloggers maken zich hieraan schuldig.
Ben je nou ook weleens benieuwd naar het aantal potjes nagellak die een andere nailaddict heeft? Of zelfs hoeveel de nagelstash waard is? Wij van Nailbox zoeken het voor jou uit! Wij trekken onze nieuwsgierig schoenen aan en achterhalen van diverse naillovers wat hun nail-polishstash op de dag van vandaag waard is.

In deze eerste editie achterhalen wij het aantal en de waarde van de stash van Wendy de Jong van lovelacquer, lees je mee?

Stel jezelf eens voor?
Mijn naam is Wendy en ik ben 24 jaar. Samen met mijn vriend en onze poezebeesten Koetje en Dexter woon ik in Brabant. Na het behalen van mijn diploma HBO Accountancy vorig jaar ben ik aan de slag gegaan bij één van de grotere accountantskantoren van Nederland. In deeltijd volg ik de opleiding tot Accountant-Administratieconsulent (post-HBO bachelor). Een avond gezellig met vrienden kletsen en een spelletje spelen vind ik erg leuk. Daarnaast lees ik graag boeken en blogs van anderen en ben ik gek op series. Suits is op dit moment favoriet!
Ik ben blogger op LoveLacquer.nl waar ik al jaren met veel plezier blog. Het allereerste artikel kwam op 3 januari 2012 online. In mijn omgeving kreeg ik regelmatig complimenten over mijn nagels en steeds meer mensen zeiden dat ik hier meer mee moest gaan doen. Mijn vriend vond mijn nieuwe nagellakjes toch niet zo boeiend, dus ik besloot om mijn nagellak aan de rest van de wereld te laten zien in de vorm van een blog. Grote kans dat er mensen waren die dit wél leuk vonden om te zien!

Op mijn blog LoveLacquer kun je met name swatches en reviews van nagellak vinden. Ook geef ik af en toe een kijkje in mijn stash en laat ik producten zien die ik heb opgemaakt (dit vind ik altijd zo leuk om bij andere bloggers te zien).Wendy de Jong 2Of ik een nagellakverzamelaar ben? Ik ben bang van wel. Ik ben altijd nieuwsgierig naar nieuwe soorten en collecties nagellak, waardoor mijn stash blijft groeien. Sinds kort heb ik Indie-nagellak ontdekt (hoezo spuit elf) en daar zit ook veel moois tussen. Mijn liefde voor nagellakken is een aantal jaren geleden ontstaan. Tijdens het afdansen (stijldansen) droeg ik een bordeauxrode jurk en een vriendin zei dat het leuk zou zijn als ik daar een mooie nagellak bij zou dragen. En inderdaad, ik was onder de indruk. Snel daarna kocht ik een aantal potjes van Catrice en dit was het begin van mijn verzameling.

Op de dag van vandaag telt mijn nagellakstash maar liefst 288 potjes, bestaande uit vele diverse merken. Met 43 potjes is OPI het merk waar ik het meest van bezit. Maar mijn favoriete merk is Essie, hier heb ik 28 potjes van. Dit merk brengt mooie collecties uit, de nagellak dekt als een trein én blijft bij mij ontzettend lang mooi. Mijn favoriete finish is liquid sand. Het verwijderen is een drama, maar ik heb het er dubbel en dwars voor over! Naast fullsize potjes heb ik ook nog eens 43 mini’s waaronder Alessandro, Ciaté, Let It Glitter en OPI. De meesten komen uit een adventkalender en giftsets van Ciaté.Wendy de Jong 3Als ik mijn nagels lak heb ik echt even een momentje voor mezelf. Ik kan heel blij worden van mooie gelakte nagels, maar ook van de reacties die ik hierop krijg (bijvoorbeeld op Instagram of op kantoor). Dit heeft er toch stiekem wel voor gezorgd dat ik mij zekerder in mijn vel voel, dus het heeft beslist invloed op mijn leven.

Heb je zelf een idee wat de waarde van jouw stash is?
Om deze vraag te beantwoorden heb ik gekeken naar het aantal flesjes van de merken en wat ze gemiddeld ongeveer kosten. Mijn stash bevat redelijk wat duurdere lakjes zoals Essie en OPI, waardoor de waarde hoger ligt dan ik in eerste instantie dacht. Alles bij elkaar kom ik op ongeveer € 1.500 euro uit.

Stel, je zou je gehele stash inruilen, voor wat zou je het doen? Of overwegen?
Oh wat een lastige vraag zeg! Een nieuwe garderobe zou een overweging waard zijn. Of iets wat je goed in huis zou kunnen gebruiken, zoals een mooie oven of keukenmachine. Al zou ik mijn stash echt niet zomaar weg kunnen doen.. Op de één of andere manier is het toch een deel dat bij mij als persoon hoort.

Wat is haar stash waard? | Wendy de Jong
Zoals Wendy het zelf al aangeeft bevat haar nagellakstash veel duurdere merken waardoor de waarde van haar stash aan de hoge kant ligt. Zo is de waarde van 4 merken samen alleen al over de € 1386,- Hieronder de berekening:
29 Ciaté € 9,95 = € 288,55
8 Deborah Lippmann € 21,95 = € 175,60
28 Essie € 9,99 = € 279,72
43 OPI € 14,95= € 642,85
Naar eigen zeggen ligt de waarde van haar stash rond de € 1500,- maar in werkelijkheid is dit bedrag veel hoger. Wij kwamen na wat zoekwerk op het internet op een totaalwaarde uit van om en nabij € 2418,28.

Echter, om een accuraat antwoord op de vraag te krijgen wat de nagellakstash van Wendy waard is, moeten we alle lakjes die zij bezit meerekenen, maar helaas is dat ons niet gelukt. In onze berekening hebben wij de minilakjes die als setjes verkocht worden niet meegenomen. En daarnaast hebben wij van sommige lakjes, zoals Polished by KPT en True, de verkoopprijzen niet kunnen vinden. Maar desondanks kunnen we gezien de prijs van de minilakjes van Ciaté gerust stellen dat de waarde van de nagellakstash van Wendy rond de € 2500,- ligt. Een verschil van rond de € 1000,- als we kijken naar wat Wendy zelf dacht.

Wendy, bedankt en leuk dat je aan deze rubriek mee gewerkt hebt!

Heb jij een idee wat de waarde van jouw stash is?

Wil jij ook meewerken aan deze rubriek, neem dan contact met ons op, info(at)nailbox.nl!

Redactie Nailbox
Nailbox is altijd verrassend, bevat de mooiste trendkleuren en wordt gewoon bij jou thuis bezorgt.

2 thoughts on “Wat is haar stash waard?  | Wendy de Jong

Comments are closed.

Top