You are here
Home > Blog > Inhoud Nailbox ‘Nice to meet you!’

Inhoud Nailbox ‘Nice to meet you!’

De eerste Nailbox met de bijpassende naam ‘Nice to meet you!’, is afgelopen week naar de nieuwe eigenaren verzonden. Heb je de Nailbox inmiddels ontvangen dan hopen we vanzelfsprekend dat je enthousiast bent over de inhoud.  Voor alle anderen die graag de inhoud eerst gezien willen hebben alvorens te bestellen, zetten we in dit artikel alle producten op een rijtje. De Nailbox kan in principe nog tot 15 oktober besteld worden, maar op=op.Inhoud Nailbox Nice to know you!Inhoud Nailbox ‘Nice to know you!’ 

Inhoud Nailbox 'Nice to know you! 3Nailbox Nice To Meet YouBourjois la laque nagellak bevat een hoog gepigmenteerde formule met hoge concentratie aan pure, verzadigde kleur- en lakpigmenten. Het ultra nauwkeurige penseeltje neemt de vorm van de nagel aan en zorgt ervoor dat de juiste hoeveelheid nagellak wordt aangebracht. De applicator is zo ontwikkeld, dat de nagellak niet van het penseeltje afdruipt. Bourjois la laque nagellak bestel je hier via Missgorgeous.nl, swatches zijn gemaakt door Miriam.

Inhoud Nailbox 'Nice to know you! 6Nailbox Nice To Meet You 2Vivien Kondor is een cosmeticamerk uit Londen. De nagellak van Vivien Kondor is gemakkelijk aan te brengen en droogt snel. In alle boxen vind je de kleur Mint green, meer info over dit merk vind je op het eigen website. Swatches zijn gemaakt door Miriam.

Inhoud Nailbox 'Nice to know you! 2China Glaze The Great Outdoors collection is de nieuwste nagellakcollectie van dit merk met prachtige kleuren voor de herfst. In de Nailbox vind je één van de trendy lakjes uit de collectie. Wil je nou ook andere kleuren uit deze collectie dan kun je ze hier in de webshop van PrettyPolish vinden.

Inhoud Nailbox 'Nice to know you! 4Sally Hansen Nail Growth Miracle Serum met de geavanceerde peptidetechnologie zorgt ervoor dat, in combinatie met de bestanddelen zoals biotine en vitamines A, C en E, de natuurlijke groei van de nagels gestimuleerd wordt. Je nagels zullen sneller en gezonder groeien, en het verzorgt eveneens de nagelriemen. Sally Hansen Nail Growth Miracle Serum bestel je hier.

La Femme Nail Art Glitters 0La Femme Nail Art Glitters in een grote wiel is te gebruiken voor het maken van mooie nail-art! In de box vind je één van de drie varianten; diamantjes, gekleurde flakes of hartjes.

Inhoud Nailbox 'Nice to know you! 1De Bundle Monster Stamping Plate met verschillende afbeeldingen om leuke nail-art mee te maken is gemaakt van roestvrij staal en heeft een diameter van 5.5 cm. Ook eens andere afbeeldingen uitproberen? Hier vind je ze.

Inhoud Nailbox 'Nice to know you! 5The Body Shop Rainforest Shine Shampoo is een revitaliserende, milde shampoo die effectief reinigt. Doordat hij dofmakende aanslag verwijdert, geeft hij het haar een stralende glans. Voor normaal tot droog haar. Meer info over dit product vind je op het eigen website.

Extra
Voor de eerste 10 personen die de nailbox bestelden zat er een extra nagellakpotje in hun box.

nailbox oktoberMeer lezen?
Lees ook de verschillende reviews over de inhoud van deze Nailbox:

Curvacious
Nailtalk
Fablouise
Snailpolishes
NickyNails

Redactie Nailbox
Nailbox is altijd verrassend, bevat de mooiste trendkleuren en wordt gewoon bij jou thuis bezorgt.

One thought on “Inhoud Nailbox ‘Nice to meet you!’

  1. Bedankt voor de leuke box.
    Heb je voorbeelden hoe je de glitters en stamping. plate kunt gebruiken.
    Ik heb geen idee, ik hoor het graag.

Comments are closed.

Top