You are here
Home > Blog > sharing is caring | Bloggers Unboxing Nailbox Oktober

sharing is caring | Bloggers Unboxing Nailbox Oktober

Inmiddels zijn wij alweer druk bezig met het samenstellen van de tweede editie Nailbox en is de eerste Nailbox nog slechts enkele dagen verkrijgbaar. Maar voordat de eerste Nailbox geheel verdwijnt willen we er nog een laatste keer aandacht aan besteden.

De afgelopen week hebben diverse bloggers unboxing van de Nailbox gedaan en erover geschreven. En omdat wij hier natuurlijk erg blij mee zijn delen we met veel liefde hier op Nailbox.nl de prachtige foto’s van hen.

Door Kyra van Snailpolishesnailbox unboxing 4“….Het leuke aan deze box is dat er een persoonlijke draai aan zat, in de box zat namelijk een handgeschreven kaartje en ook aan de box zelf hing een kaartje met een handgeschreven tekstje. Dit geeft gelijk een persoonlijker gevoel dan een kaartje wat getypt en geprint in..….lees verder….

Door Laura Louise van Fablouisenailbox unboxing “….De box vind ik echt in een woord een toppertje. De box zelf ziet er goed uit, de producten zijn allemaal goed verpakt en daarnaast zijn de producten zelf ook erg leuk..….lees verder….

Door Miriam van NailtalkNailbox Nice To Meet You Nailbox Nice To Meet You 2“….Kijk die box.. hoe mooi! Erg mooi gemaakt. Complimenten! Met de toepasselijke naam “Nice To Meet You”. Drumroll please… want ik laat je zien wat er in zit :-)..….lees verder….

Door Kirsten van Once Uponablog
nailbox unboxing 1 nailbox unboxing 2 nailbox unboxing 3
“….Alleen de box al vond ik erg leuk, compleet met roze strikje en een persoonlijk briefje erbij. Maar het gaat natuurlijk om de inhoud van de box..….lees verder….

Door Nicky van Nickynailsnailbox unboxing 5“….Eigenlijk ben ik toch wel blij verrast! Leuke lakken en nail art spulletjes en ook nog verzorging. Een heel breed aanbod zodat je lekker aan de slag kunt..….lees verder….

Door Desirée van Curvacious nailbox-oktober-2015

“….Al met al helemaal geen verkeerde eerste editie van de Nailbox en ik denk dat als je echt een nagellak/nailartliefhebber bent, dat je nog enthousiaster bent..….lees verder….

Dames, bedankt voor jullie blogposts, het wordt gewaardeerd!

De Nailbox kan in principe nog tot 15 oktober hier besteld worden, maar op=op.
nailbox unboxing 6

Redactie Nailbox
Nailbox is altijd verrassend, bevat de mooiste trendkleuren en wordt gewoon bij jou thuis bezorgt.
Top