You are here
Home > DON'T MISS > Nailbox ‘Touch of Pink’

Nailbox ‘Touch of Pink’

In verband met de introductie van de eerste Nailbox  ‘Nice to meet you’ hebben wij helaas geen aandacht aan oktober borstkankermaand kunnen besteden. Maar toch willen we het niet voorbij laten gaan zonder er iets mee te hebben gedaan.

Zoals velen van ons weten staat oktober al vele jaren in het teken van borstkanker en wordt er wereldwijd aandacht voor deze ziekte gevraagd. Wij vinden het erg belangrijk dat ook jonge vrouwen zich van deze ziekte bewust worden, want het kan iedereen treffen. Met dit in gedachte hebben we besloten om alsnog aandacht aan de ziekte borstkanker te besteden. Dit doen we door iedere Nailbox van een prachtig roze lakje te voorzien. De Nailbox heeft daarom de toepasselijke naam ‘Touch of Pink’ mee gekregen.

Wij zamelen geen geld in voor deze ziekte. Hier willen we heel duidelijk in zijn. Ons doel is bewustwording. Dat vrouwen beseffen dat borstkanker iedereen kan treffen. Dat geen enkele vrouw voor deze ziekte veilig is. En dat vrouwen door dit besef hopelijk ook vaker een zelfonderzoek zullen verrichten en indien nodig vroegtijdig aan de bel zullen trekken.

Door alle positieve reacties op de allereerste Nailbox met haar persoonlijke touch hebben we besloten ook de tweede Nailbox hetzelfde aan te pakken. Dit houdt in dat, ondanks dat er veel werk in zit, de box zelf met de hand geschreven zal worden. Maar ook de kaart en bedankkaartje zullen beide met de hand geschreven worden. Of we dit in de toekomst zullen blijven doen is nog maar de vraag; want echt, dit kost veel tijd. Maar we doen het met veel liefde!

Wederom hebben wij de Nailbox met zorg samengesteld en zijn alle producten reeds door ons ontvangen. Wat er zoal in de tweede Nailbox zit, houden we nog even geheim. Maar vaststaat dat we jullie niet teleur zullen stellen.

Nailbox ‘Touch of Pink’ kan vanaf nu (in pre-order) besteld worden voor een bedrag van €19,49 voor een ‘losse’ box of neem een voordelige abonnement van 3 of 6 maanden. Voor alle pre-orders zit er een extra product in de box. De Nailbox zal op maandag 2 november worden verzonden.

Bemachtig hier jouw Nailbox ‘Touch of Pink’!

nailbox pre order

Redactie Nailbox
Nailbox is altijd verrassend, bevat de mooiste trendkleuren en wordt gewoon bij jou thuis bezorgt.
Top