You are here
Home > DON'T MISS > Nail Art | Bourjois LaLaque Chair Et Tendre

Nail Art | Bourjois LaLaque Chair Et Tendre

Het is inmiddels wel duidelijk dat wij grote fans van Miriam haar lakkunsten zijn. Onlangs heeft ze met de lichtroze lak van Bourjois LaLaque, Chair Et Tendre uit onze eerste Nailbox een lieve nail art gemaakt. En deze willen we uiteraard ook op Nailbox.nl delen.

“Weet je nog dat prachtige zacht roze lakje dat in de NailBox zat? Het is een lakje van Bourjois LaLaque. Zo’n mooi kleurtje!

Nail Art Bourjois LaLaque Chair Et Tendre 2Wilde er ook een nail art mee maken. Moest even nadenken wat ik dan zou maken… Had nog een aantal zwarte en witte nagel decals die ik kon gebruiken. Ik koos voor de witte; vond het jammer dat ze niet erg goed zichtbaar waren; het patroon lijkt wel uitgevlekt of uitgelopen. Maar gelukkig vond ik het resultaat alsnog mooi!Nail Art Bourjois LaLaque Chair Et Tendre 3Ik heb, na Chair Et Tendre opgebracht te hebben, op drie nagels de witte decals aangebracht en op de ringvinger met tape strepen gemaakt. Daarna met een zwarte stempellak van Kaleidoscope nog een roosje gestempeld!Nail Art Bourjois LaLaque Chair Et Tendre 4Vind het wel lief geworden. Het witte maakt het geheel nog iets zachter en daardoor valt de roos des te meer op. Yes me like! Wat vind jij er van? Laat het me weten in de comments”.

Nailbox Nice To Meet YouBourjois LaLaque Chair Et Tendre is oa te koop via Missgorgeous.nl

Redactie Nailbox
Nailbox is altijd verrassend, bevat de mooiste trendkleuren en wordt gewoon bij jou thuis bezorgt.
Top