You are here
Home > Blog > Inhoud november Nailbox ‘Touch of Pink!’

Inhoud november Nailbox ‘Touch of Pink!’

De tweede Nailbox is al enige tijd te bestellen en zal de derde box vanaf morgen in pre-order gegaan. De inhoud van onze tweede box hebben we echter nog niet laten zien en dat gaan we nu maar eens doen. De november Nailbox heeft als naam ‘Touch of Pink’ mee gekregen. Dit als het ware als herdenking aan oktober borstkanker maand. Lees hier er meer over.

Sally Hansen Velvet Texture nagellakIeder box bevat één van deze drie kleurtjes Sally Hansen Velvet Texture nagellak. Sally Hansen Velvet Texture is een soort zand effect maar heel subtiel.

Inhoud november NailboxCiaté London in de kleur Oil Slick.  Ciaté London Oil Slick is een metallic nagellak met een goud/groen multi chrome effecten. Appeal4 in de kleur Pinky PineAppeal4 Pinky Pine is een barbieroze lakje met subtiele shimmers.

Inhoud november Nailbox 2The Body Shop Rainforest Shine Conditioner.  Een glansversterkende conditioner die het haaroppervlak glad maakt. Deze verzorgende conditioner helpt het haar een ongelooflijk stralende glans te geven. Voor normaal tot droog haar. Yves Rocher SOS Clear Hands. Deze schattige tube van Yves Rocher bevat handgel waar je je handen mee schoon kunt maken, en dat zonder water en zeep. Doordat de tube niet al te groot is, kun je hem makkelijk in je hand- of schooltas meenemen. De handgel is organisch en vrij van parabenen.

Inhoud november Nailbox 3Setje van 5 Dotting tools met 10 verschillende grote bolletjes.  Met deze dotting tools in verschillende formaten kun je veel leuke nail art designs maken. Wet N Wild 3D nail art glitter. De glitters van Wet N Wild zijn zelfklevend en blijven goed plakken.

Extra
playboy nagellak
Voor personen die de nailbox in pre-order bestelden zat er een extra nagellakpotje in hun box.

nailbox november 1Nailbox ‘Touch Of Pink’ kan nog besteld worden. Bestel hier jouw Nailbox

 

Meer lezen?
Lees ook de verschillende reviews over de inhoud van deze Nailbox:

Jamey van Beauty Unboxing
Esmée van Beautybyesmeex
Kyra van Snail Polishes
Kirsten van Once Upon  A Blog

Redactie Nailbox
Nailbox is altijd verrassend, bevat de mooiste trendkleuren en wordt gewoon bij jou thuis bezorgt.
Top