You are here
Home > Blog > Nailbox It’s Christmas!

Nailbox It’s Christmas!

Het is weer de tijd van de maand en wij zijn ook weer heel erg tevreden met de inhoud van de Nailbox!

Kerst komt steeds dichterbij en omdat wij van de redactie enorm dol op de kerstdagen zijn zie je dit aan de december Nailbox terug. Met de prachtige producten in de december Nailbox kun je jouw nagels helemaal kerstproof maken. De Nailbox bevat naast een aantal prachtig lakken waaronder een buitenlandse (high-ends) merk ook bijvoorbeeld nail stickers om eenvoudig nail art mee te creëren. Exacte inhoud van de Nailbox houden we nog even geheim maar we kunnen wel alvast verklappen dat de Nailbox doosje eenmalig een ander formaat heeft. Onze nieuwe gouden mascotte diertje past namelijk niet in onze standaard doosje. Hebben we jouw nieuwsgierigheid al opgewekt?

De december Nailbox ‘It’s Christmas’ kan hier in pre-order besteld worden en zal op dinsdag 15 december worden verzonden.

Bemachtig hier jouw Nailbox ‘It’s Christmas!’

nailbox pre order

Redactie Nailbox
Nailbox is altijd verrassend, bevat de mooiste trendkleuren en wordt gewoon bij jou thuis bezorgt.
Top