You are here
Home > Blog > Bestel nu de Nailbox voor de kerstdagen!

Bestel nu de Nailbox voor de kerstdagen!

Kom in de kerststemming met de december Nailbox it’s christmas!

Wij zijn al helemaal in de kerststemming! De kerstperiode is voor velen de gezelligste tijd van het jaar. Het is door alle sprankelende kerstlichtjes en glinsterende decoraties een periode vol sfeer, warmte en samenzijn. Het kerstgevoel kunnen we helaas niet via de box overbrengen maar we kunnen je wel een handje helpen om in de kerststemming te komen. De december Nailbox is namelijk extra feestelijk (verpakt) en met de inhoud kun je (alvast) je nagels en eventueel tenen kerstproof maken.

De december Nailbox it’s christmas is hét ideale verrassingscadeau om aan een andere nagellakliefhebber te geven maar natuurlijk ook gewoon om jezelf ermee te verwennen. De december Nailbox is een origineel cadeau voor onder de kerstboom dat ieder nagellak-hartje zeker sneller laat kloppen.uilIn de Nailbox zitten er uitsluitend fullsize producten van diverse merken. Wil je een idee krijgen van wat er zo al in de december Nailbox zit volg ons dan op Instagram

Waar wacht jij nog op? Bestel nu de Nailbox voor de feestdagen en verras jezelf en of jouw vriendinnen ermee!

bestel hier jouw nailbox

Bemachtig hier jouw Nailbox ‘It’s Christmas’!

Redactie Nailbox
Nailbox is altijd verrassend, bevat de mooiste trendkleuren en wordt gewoon bij jou thuis bezorgt.
Top