You are here
Home > DON'T MISS > Nail art tutorial Ciate Oil Slick

Nail art tutorial Ciate Oil Slick

Vandaag weer een nieuw nail art tutorial afkomstig van Kirsten van Onceuponablog.nl. Zij legt ons stap voor stap uit hoe zij dit prachtig design gemaakt heeft en wat je daar zoal voor nodig hebt. Nieuwsgierig geworden? Lees dan verder.….

Hey allemaal! Herinneren jullie je mijn nail art design nog met het prachtige lakje ‘’Oil Slick’’ van Ciaté London dat ik in de november Nailbox vond? Vandaag laat ik jullie stap voor stap zien hoe ik dit design gemaakt heb, kijken jullie mee?

Nail art tutorial Ciate Oil Slick 2Je hebt niet veel producten nodig om deze manicure na te maken, ik heb het volgende gebruikt:
– Base en top coat (6 in 1 van het merk ANNY)
– Oil Slick van het merk Ciaté London
– Zwarte acrylverf of nagellak (acrylverf werkt net wat makkelijker, maar met nagellak is het ook prima te doen!)
– Nail art penseel
– Dotting tool, satéprikker of tandenstoker om stippen mee te zetten

Nail art tutorial Ciate Oil Slick 3Stap 1: De basislaag
Breng een base coat aan over je nagels en lak ze vervolgens allemaal met Oil Slick van Ciaté London. Ik heb drie dunne lagen aangebracht voor een goede dekking.

Stap 2: Omlijnen
Met een nail art penseel en zwarte acrylverf of nagellak omlijn je je nagels met een dunne lijn. Je kunt de lijnen zo dik of dun maken als je zelf wilt, dit ligt er maar net aan wat je zelf het mooiste vindt!

Nail art tutorial Ciate Oil Slick 4Stap 3: Dikke lijnen
Met je nail art penseel teken je vervolgens twee of die dikke, kromme lijnen op je nagel. Het maakt niet uit waar je ze zet, het leukste is als elke nagel er uiteindelijk anders uit komt te zien!

Stap 4: Krullende lijnen
Als je tevreden bent met de lijnen uit stap 3, ga je verder met een aantal krullende lijnen. Zet er hier en daar een aantal, zodat er niet veel lege vlakken meet over blijven op je nagels.

Nail art tutorial Ciate Oil Slick 5Stap 5: Stippen
Voeg ten slotte met een dotting tool, satéprikker of tandenstoker een paar zwarte stippen toe die met de kromming van de lijnen mee bewegen. Ben je helemaal tevreden? Seal je design dan met een top coat en dan ben je klaar!

XOXO Kirsten

Redactie Nailbox
Nailbox is altijd verrassend, bevat de mooiste trendkleuren en wordt gewoon bij jou thuis bezorgt.
Top