You are here
Home > Blog > Bestel Nu De januari Nailbox ‘A Winter Tale’

Bestel Nu De januari Nailbox ‘A Winter Tale’

Heb jij goede voornemens en ben je al van start gegaan? Wij wel! Zoals velen hebben wij van Nailbox ook goede voornemens en op nummer 1 staat dat wij ook in 2016 er hard aan gaan werken om maandelijks een te gekke Nailbox voor jou samen te stellen. Met de januari Nailbox ‘A Winter Tale’ beginnen we het nieuwe jaar goed want deze bevat prachtige buitenlandse merken om zeker eens uitgeprobeerd te hebben, en dus niet uit jouw nagellakstash mag ontbreken.

Het thema voor de januari Nailbox is ‘A Winter Tale’. Waarom? Als je het ons vraagt is januari (samen met februari) een echte wintermaand en de box stemmen we graag hier op af. Bij winter denken wij aan sneeuwbergen en sneeuwvlokken en in nagellakland aan glinsterende lakjes en frosty finishes. Maar om nou de box enkel met frosty finish-nagellakken te vullen vinden we te veel van het goede. Daarom vind je naast glinster en frosty ook een gel-effectlakje van een zeer geliefd merk.

Creëer met de inhoud van de januari Nailbox jouw eigen winter tale!

De januari Nailbox ‘A Winter Tale’ kan hier in pre-order besteld worden en zal op maandag 18 januari worden verzonden.

nailbox pre order

Bemachtig hier jouw Nailbox ‘A Winter Tale’!

Redactie Nailbox
Nailbox is altijd verrassend, bevat de mooiste trendkleuren en wordt gewoon bij jou thuis bezorgt.
Top