You are here
Home > DON'T MISS > Get to know Morgan Taylor Nail Polish

Get to know Morgan Taylor Nail Polish

Ik dacht eigenlijk dat Morgan Taylor al vele jaren bestaat, maar het merk is nog niet eens drie jaar oud. Velen van jullie nagellakliefhebbers zullen het professionele merk Gelish wel kennen, maar wist je dat dit merk eigenlijk de grote zus van Morgan Taylor is? En weet jij waar de merknaam Morgan Taylor vandaan komt? Ik wist het van beide tot voor kort in ieder geval niet.

Het nagellakmerk Morgan Taylor is net als Gelish afkomstig van powerhouse Hand & Nail Harmony. De eigenaren Danny Haile en David Daniel introduceerden in 2013 met een honderdtal nagellaktinten wereldwijd het merk Morgan Taylor. Het merk dat naar hun dochters Morgan en Taylor is vernoemd, is anno nu uitgegroeid tot een welbekend prestige merk.

Sinds het lanceren van Morgan Taylor in mei 2013 heeft het merk absoluut niet stil gezeten en bracht het diverse lijnen uit. Het afgelopen jaar alleen al kon je nog met hun Halloween viertal je nagels van griezelige nailarts voorzien of met hun Christmas collection je nagels kerstproof maken. Daarnaast creëerde Morgan Taylor voor de film Cinderella, dat in 2015 uitgebracht werd, The Cinderella Collection bestaande uit een zestal tinten. Maar ook voor de film Kung fu panda 3, die eind deze maand in première gaat, heeft het merk een zestal lakjes klaar staan.Morgan Taylor polishNaast nagellakken heeft Morgan Taylor diverse verzorgingsproducten voor de nagels. Goedkoop zijn de nagellakken van Morgan Taylor niet, maar we kunnen je wel vertellen dat de lakjes het geld waard zijn. En omdat wij zo enthousiast over dit merk zijn vind je in de volgende twee edities Nailbox een fullsize Morgan Taylor nagellak! De lakken van Morgan Taylor kunnen overigens via het officiële Nederlandse webshop besteld worden.

Heb jij al kennisgemaakt met Morgan Taylor? Zo niet dan is dit je kans om via Nailbox kennis met dit prachtig merk te maken.

bestel hier jouw nailbox

Bemachtig hier jouw Nailbox en maak kennis met een lakje van Morgan Taylor!

Redactie Nailbox
Nailbox is altijd verrassend, bevat de mooiste trendkleuren en wordt gewoon bij jou thuis bezorgt.

One thought on “Get to know Morgan Taylor Nail Polish

Comments are closed.

Top