You are here
Home > Blog > Bestel nu de maart Nailbox ‘Old Beauties’

Bestel nu de maart Nailbox ‘Old Beauties’

Maart is de maand waarin officieel de lente begint en we ook weer meer naar de zomer kunnen toeleven. Met dit in gedachte hebben we ervoor gekozen om het met de maart-Nailbox anders aan te pakken. Als team hebben we lange tijd over een pakkend thema voor maart gebrainstormd. En, ook al zeggen we het zelf, het is ons goed gelukt!

Jaar in jaar uit worden er ontiegelijk veel nagellakken uitgebracht. Zelfs nu nog ontdekken wij in het land der nagellakken oude parels. Speciaal voor de maart-Nailbox zijn wij als team dan ook de ‘oude doos’ ingedoken om enkele ‘Old Beauties’ eruit te vissen. Onze vangst zijn prachtige lakken van bekende merken waarvan wij hopen dat ze ook jouw nagellakhart zullen weten te veroveren.

De Maart Nailbox ‘Old Beauties’ kan hier in pre-order besteld worden. De box  zal op maandag 14 maart worden verzonden!

nailbox pre order

Bemachtig hier jouw Nailbox ‘Old Beauties!

 

Redactie Nailbox
Nailbox is altijd verrassend, bevat de mooiste trendkleuren en wordt gewoon bij jou thuis bezorgt.
Top