You are here
Home > Blog > Lancering: Orly Pacific Coast Highway Zomer 2016

Lancering: Orly Pacific Coast Highway Zomer 2016

Zin in de zomer hebben we denk ik allemaal wel. En aangezien het warme zomerse weer nog wel een tijdje op zich zal laten wachten is het extra heerlijk om alle zonnige nagellakcollecties voorbij te zien komen. Met de zomer 2016 Pacific Coast Highway collectie van Orly laat dit merk zich van zijn zonnige kant zien. Benieuwd naar de collectie? Kijk dan mee!

Niet zo heel lang terug introduceerde Orly haar spring 2016 collectie Melrose met prachtige kleuren voor het seizoen. Voor zomer 2016 komt het merk met een nog opvallendere collectie die wij einde 2015 al hadden gespot, maar destijds veel te vroeg vonden om hier aandacht aan te besteden. Nu we in de maand (maart) beland zijn, waarin de lente officieel van start gaat en het bijbehorende mooie weer, mogen we ook weer meer naar de zomer toeleven.

Orly PCH Zomer 2016 collectie oftewel Pacific Coast Highway, ook wel bekend al 101, bestaat uit een zestal knalkleuren. Een collectie vol prachtige, frisse en levendige kleuren om jou in de juiste stemming te brengen.Orly PCH Zomer 2016 2Orly PCH Zomer 2016De kleuren van links naar rechts:

  • Road Trippin(20872) – bright yellow (Cream)
  • Summer Sunset(20873) – pumpkin (Shimmer)
  • Put The Top Down(20874) – pink and peach (Cream)
  • Scenic Route(20875) – lavender (Cream)
  • Lifes’ A Beach(20876) – orange-red (Cream)
  • Paradise Cove(20877) – crimson fuchsia (Shimmer)

Orly PCH Zomer 2016 3Zoals we inmiddels wel van Orly gewend zijn bevat ook deze collectie een Mani Mini Kit met vier nagellakpotjes van ieder 5.3 ml inhoud. In deze PCH Mani Mini Kit zitten de volgende kleuren:

  • Road Trippin
  • Put The Top Down
  • Lifes’ A Beach
  • Paradise Cove

Bron foto swatches

Redactie Nailbox
Nailbox is altijd verrassend, bevat de mooiste trendkleuren en wordt gewoon bij jou thuis bezorgt.
Top