You are here
Home > DON'T MISS > Lancering: OPI Soft Shades Pastels 2016

Lancering: OPI Soft Shades Pastels 2016

Niet zo heel lang terug introduceerde OPI haar zomer collectie New Orleans. De collectie dat uit 12 kleuren bestaat is opvallend en levendig en brengt je in zomerse sferen. Maar OPI beseft ook al te goed dat niet iedereen evenveel van felle kleuren houd. Dat nagellak liefhebbers soms liever voor zachte kleuren gaan. Met dit in gedachte heeft het merk voor een ieder dat geen fan van knalkleuren op de nagels is de soft shades collectie uitgebracht. OPI Soft Shades 2016De trend voor dit najaar is; pretty in pastel! En OPI speelt hier goed op in door met een zestal zachte tinten te komen. De OPI Soft Shades Pastels zijn de lente musthaves voor een frisse en classy look! OPI Soft Shades 2016 1De kleuren van links naar rechts:

  • NLT72 – This Cost Me a Mint
  • NLT74 – Stop It I’m Blushing!
  • NLT73 – One Chic Chick
  • NLT71 – It’s In The Clouds
  • NLT75 – It’s a Boy!
  • NLT76 – I Am What I Amethyst

OPI Soft Shades 2016 2OPI Soft Shades Pastels is ook in een miniset met 4 lakjes verkrijgbaar (€22,95). Hierin zitten de volgende kleuren:

  • It’s In The Clouds
  • Stop It I’m Blushing!
  • It’s a Boy!
  • This Cost Me a Mint

OPI Soft Shades Pastels is vanaf 11 maart verkrijgbaar.

Redactie Nailbox
Nailbox is altijd verrassend, bevat de mooiste trendkleuren en wordt gewoon bij jou thuis bezorgt.
Top