You are here
Home > Blog > Lancering: ProNails LA Juicy Bar Spring 2016

Lancering: ProNails LA Juicy Bar Spring 2016

De Foodies op deze wereld weten het al langer: gezond eten is niet alleen lekker en goed voor je, het werkt ook positief op je humeur! Een opkikkertje nodig? Bezoek die Juice Bar om de hoek, voor zo’n kleurrijke smoothie bomvol superfoods. In de stad L.A., in het zonnige California, is iedereen steeds in de ban van alles waar je gezond en happy van wordt. Je vindt daar tegenwoordig in bijna elke straat een Juice Bar, de éne al hipper en vrolijker dan de andere! ProNails LA Juicy Bar Spring 2016 -1Dit lenteseizoen geeft ProNails ons een extra goeie kickstart! De nieuwe collectie van het merk heeft 6 nieuwe frisse kleuren die werken als superfood voor je mood! ProNails LA Juicy Bar Spring 2016 -2Het is meermaals wetenschappelijk bewezen dat kleur een sterke en rechtstreekse impact heeft op hoe je je voelt. Met deze ProNails kleuren op je nagels geef je je humeur dus een flinke boost, en wordt het een ‘makkie’ om elk goed voornemen om te buigen tot een succesvol project! pronails STREET STYLEStreet Style
Met dit bleke blauwgrijs krijgt het kleurenpalet dit seizoen een jonge en stedelijke ondertoon. Het is een warme neutrale tint die kleurrijke outfits een trendy touch geeft.

pronails WHATTA WATERMELONWhatta Watermelon
Deze heerlijk kleur van zoetrijpe watermeloenen, is laid-back en verfrissend tegelijkertijd! Met deze kleur ga je stralend gezond en happy de deur uit.

pronails PASTEL KIWIPastel Kiwi
Pasteltinten zien we vandaag overal, en dit zachte pastelgroen is de perfecte combi met zowel het watermeloen roze als het tropische kaki. Dit zachte groen geeft je meteen een positieve, gezonde en vlotte look!

pronails GOTTA GOJIGotta Goji
Goji bessen zitten boor-devol vitamine C en zijn dé superfood van het moment. Ze staan op het dagelijkse menu van elke foodie en hipster. Het warme oranje van verse Goji bessen is een verkwikkend accentkleur, zowel op de catwalks als in de winkels.

pronails JUNGLE POWERJungle Power
Designers als Versace gebruiken dit seizoen opvallend veel tropische kaki tinten om de nodige girl power toe te voegen aan het modebeeld. De kleur is terug te vinden in bijna alle zomercollecties, vooral in combinatie met geel, oranje en fris groen. Sterk en stijlvol, zowel voor op de handen als voor op de teennagels!

pronails BE A PINEAPPLEBe A Pineapple
Sta steeds fier rechtop, draag altijd een kroon, maar wees zoet aan de binnenkant! Zoet ananas geel op je nagels is als een constante super boost voor je humeur, bovendien breng je hiermee de zon in huis, overal waar je komt!

pronails NAIL STICKERSNail Stickers Let’s Get Fruity
Watermeloen slices, ananasjes, en flamingo’s. Yes, voor op je nagels! Soms is een kleurtje alleen gewoon niet genoeg. Soms wil je cocktail hour, de hele dag door!

pronails TOWER RIO CONFETTITower Rio Confetti
Kleurvitamientjes voor je nagels! Leuke decoratie glitters in 6 verschillende fluo tinten. Kan gebruikt worden op nagellak, Sopolish of Gelnagels. Breng steeds aan in je top coat zodat je de kleurlaag niet beschadigd. Werk steeds af met een tweede laag top coat. Carnaval in Rio? Here we come!

Eenvoudige peel-ENVOUDIGEPEEL-OFFVERWIJDERING
Voor de L.A. JuiceBar Collection brengt ProNails nog een extra Sopolish Special Effect: Een Fruitige kleurrijke Top Coat om elke Sopolish kleur te voorzien van extra kleurvitamientjes! Met het Sopolish Protect & Peel systeem worden je natuurlijke nagels bovendien extra beschermd, blijven ze meer dan 2 weken lang mooi, en kan je ze nadien eenvoudigweg afpellen!

Alle trendkleuren zijn beschikbaar in Nagellak, Sopolish & Gellak kleurengel! Meer info vind je op de ProNails website!
Voor de nagellakjes betaal je €12,75 (10ml).

 

Dit artikel is een bijdrage van Beautytalk.be 

Redactie Nailbox
Nailbox is altijd verrassend, bevat de mooiste trendkleuren en wordt gewoon bij jou thuis bezorgt.
Top