You are here
Home > DON'T MISS > Guerlain La Petite Robe Noire Nagellak Collection

Guerlain La Petite Robe Noire Nagellak Collection

Velen zagen het al aankomen en nu is het dan eindelijk zover! Met de ongekende populariteit van het parfum was het niet meer dan logisch dat de lijn uitgebreid zou worden. Met zijn fruitige parfum La Petite Robe Noire heeft Guerlain wereldwijd vele vrouwenharten veroverd en met deze uitbreiding kunnen fans dan ook helemaal losgaan. Guerlain La Petite Robe Noire NagellakDe verpakking van de lijn is typisch Guerlain en is zowel glamorous als schattig. Het staat vast dat echte fans het omgekeerde hartsymbool, dat het parfum ook heeft, op de doppen van de producten zullen waarderen. De doorzichtige doppen van de nagellakken zijn overigens afneembaar.

Zoals we inmiddels wel weten bestaat La Petite Robe Noire parfum uit verschillende edities met ieder een eigen geurnoot. En omdat de uitbreiding, van zowel make-up als nagellak, door het parfum geïnspireerd werd correspondeert elke nagellak naar één van de parfums.Guerlain La Petite Robe Noire Nagellak 0De nieuwe Guerlain-lijn bestaat uit 25 lipsticks en 8 nail polishes. Echter, of alle lipstickkleuren in Nederland verkrijgbaar zullen zijn is ons niet geheel duidelijk.
Guerlain La Petite Robe Noire Nagellak 3De namen van links naar rechts:

  • 001 My First Nail Polish
  • 002 Pink Tie
  • 003 Red Heels
  • 007 Black Perfect

Guerlain La Petite Robe Noire Nagellak 4

Van links naar rechts:

  • 022 Red Bow Tie
  • 042 Fire Bow
  • 061 Pink Ballerinas
  • 063 Pink Button

Guerlain La Petite Robe Noire Nagellak 5

De Guerlain La Petite Robe Noire Nagellakken hebben een high-gloss finish en hebben ieder een eigen geurtje. Wij hebben begrepen dat de geur 24 uur lang waarneembaar is, na die periode kan het simpelweg met de top coat gereactiveerd worden. De lakken kosten per stuk rond de € 24,00

Redactie Nailbox
Nailbox is altijd verrassend, bevat de mooiste trendkleuren en wordt gewoon bij jou thuis bezorgt.
Top