You are here
Home > DON'T MISS > Bestel nu de april Nailbox ‘Spring Love’

Bestel nu de april Nailbox ‘Spring Love’

Fall in Love with Nailbox Spring Love!

De lente is officieel begonnen en dat merken we langzaam maar zeker. Wij van Nailbox houden van de lente; de langere dagen, bomen die weer tot leven komen,  bloemen die volop bloeien en vanzelfsprekend het warmere weer.

Voor de april Nailbox kon het niet anders dan dat wij ons door alle prachtige lentekleuren lieten inspireren. En omdat april de lente inluidt heeft de april Nailbox de passende naam Spring Love gekregen. Nailbox Spring Love bevat kleuren die je in het buitenleven terugvindt en goed bij het seizoen past. So Fall in Love with Spring!

De april Nailbox ‘Spring Love’ kan hier in pre-order besteld worden. De box  zal op maandag 11 april worden verzonden!

nailbox pre order

Bemachtig hier jouw Nailbox ‘Spring Love!

Redactie Nailbox
Nailbox is altijd verrassend, bevat de mooiste trendkleuren en wordt gewoon bij jou thuis bezorgt.
Top