You are here
Home > DON'T MISS > Appeal4 komt naar Nederland

Appeal4 komt naar Nederland

Velen van jullie zullen het Deense nagellakmerk Appeal4 wellicht wel kennen, waarvan Miriam van Nailtalk de ‘vaste’ swatcher van is. Appeal4 is een indie merk en bevat dus geen chemische bestandsdelen en is niet op dieren getest. In 2012 zag het bedrijf het levenslicht en is sindsdien enorm gegroeid. Naast prachtige trendy nagellakken heeft het merk ook fijne nagelverzorgingsproducten in haar collectie. Fijn om te weten is dat Appeal onlangs hun formule en kwastjes verbeterd heeft, wat nog meer voor een prettig lak-ervaring zorgt.

Appeal4 is tot op heden niet in Nederlandse winkels noch via webshops verkrijgbaar maar hier komt snel verandering in. Het Deense merk wordt namelijk naar Nederland gebracht. De webshop Missgorgeous.nl zal vanaf begin april Appeal4 gaan verkopen. De omvang van de collectie is nog niet bekend, maar daar zullen we wel gauw genoeg achter komen.appeal4 komt naar nedAppeal heeft onlangs twee nieuwe collecties uitgebracht; hun springcollectie ‘Everyday is Spring’ bestaat uit zeven kleurtjes en ‘The holographic collection bestaat eveneens uit zeven kleurtjes. Ook hun zomercollectie zal niet al te lang meer op zich laten wachten. Deze drie collecties en meer kun je binnenkort gewoon via onze eigen Nederlandse webshop Missgorgeous.nl bestellen.

Appeal4 is een indie merk, heeft een inhoud van 10ml en zal rond de €10,49 gaan kosten.

Redactie Nailbox
Nailbox is altijd verrassend, bevat de mooiste trendkleuren en wordt gewoon bij jou thuis bezorgt.
Top