You are here
Home > DON'T MISS > Bestel Nu De Mei Nailbox ‘Hello Beauties!’

Bestel Nu De Mei Nailbox ‘Hello Beauties!’

Wij vrouwen willen kunnen kiezen. Ook als het om onze nagellakken gaat willen we simpelweg kunnen kiezen. Wordt het opvallende nagels of staat een subtiele lakje beter bij dat ene outfit? Wij overwegen, twijfelen, denken er nog eens over na voordat er werkelijk een besluit genomen wordt. Met dit in gedachte hebben wij voor de mei Nailbox een mix van kleuren samengesteld om van te houden. Zo vindt je in de mei Nailbox ‘Hello Beauties!’ een opvallende kleur voor wanneer je nagels mogen knallen. Een zacht/lief kleurtje dat altijd wel kan en een holografische lakjes voor dat extra speelse effect. Naast de lakjes vind je in de mei Nailbox ook een verzorgingsproduct voor wanneer je nagels wat extra aandacht nodig hebben.

De mei Nailbox ‘Hello Beauties!’ kan hier in pre-order besteld worden. De box  zal op donderdag 26 mei worden verzonden!

nailbox pre order

Bemachtig hier jouw Nailbox ‘Hello Beauties!!

Redactie Nailbox
Nailbox is altijd verrassend, bevat de mooiste trendkleuren en wordt gewoon bij jou thuis bezorgt.
Top