You are here
Home > DON'T MISS > Morgan Taylor nagellak bij webshop Missgorgeous.nl

Morgan Taylor nagellak bij webshop Missgorgeous.nl

Voor nagellakliefhebbers maar met name fans van Morgan Taylor nagellakken hebben wij goed nieuws.
Het nagellakmerk Morgan Taylor was al via het officiële Nederlandse Morgan Taylor website te bestellen en vanaf heden kun je voor Morgan Taylor nagellakken ook bij Missgorgeous.nl terecht.

Morgan Taylor is een merk waar wij van Nailbox fan van zijn geworden. Het merk heeft kwalitatief goede lakken met goede dekking en fijne kwasten. Alhoewel een potje boven de 12 euro kost is het, als je het ons vraagt, het geld zeker waard. Dat is voor ons dan ook een reden om vaker met het merk samen te werken.

De webshop Missgorgoeus.nl is haar nagellakcollectie flink aan het uitbreiden. Kort geleden nog voegde de webshop het Deense merk Appeal4, dat nog niet in Nederland verkrijgbaar was, in haar assortiment. En nu is het dus de beurt aan Morgan Taylor. What’s next?Morgan Taylor bij Missgorgeous.nlIn de Morgan Taylor assortiment van Missgorgeous vind je onder andere de volgende huidige collecties; Urban Cowgirl, Botanical Awakenings en Kung-Fu Panda. Maar ook de komende zomer collectie Street Beat zul je gauw in de webshop terugvinden. Voor een totaal overzicht bezoek je Missgorgeous.nl

Ben jij al bekend met de lakken van morgan Taylor?

Redactie Nailbox
Nailbox is altijd verrassend, bevat de mooiste trendkleuren en wordt gewoon bij jou thuis bezorgt.
Top