You are here
Home > DON'T MISS > Lancering: Dior Riviera 2016 Collectie

Lancering: Dior Riviera 2016 Collectie

Elke zomer brengt Dior een limited edition Cruise make-up collectie met slechts een paar make-up producten uit. Voor dit jaar is dat de Dior Riviera 2016 Cruise collectie. De collectie is geïnspireerd door de backstage trends van Dior seizoensgebonden Cruise catwalk dat op de Franse Rivièra plaatsvond. De collectie is ontworpen om je dat herkenbare schoonheid à la française te geven.

De Dior Riviera 2016 Cruise collectie bestaat uit vier lippenstiften en vier nagellak kleuren en zijn gewijd aan plezier in de zon en een vakantie waar alles mag!Dior Riviera 2016 CollectionDe nagellak kleuren van links naar recht:181 Regatta

  • 181 Regatta
  • 601 Bay
  • 679 Dolce Vita
  • 709 Azur

 

Bron

Redactie Nailbox
Nailbox is altijd verrassend, bevat de mooiste trendkleuren en wordt gewoon bij jou thuis bezorgt.
Top