You are here
Home > DON'T MISS > Bestel Nu De Juli Nailbox ‘Ocean dreams’

Bestel Nu De Juli Nailbox ‘Ocean dreams’

Ondanks dat het officieel zomer was hebben we afgelopen weken helaas het zomerse zonnetje moeten missen. Maar gelukkig zijn mooie dagen op komst en nog even kun je heerlijk in de tuin of balkon de juli Nailbox uitpakken.

Om je een handje te helpen in zomerse sferen te komen hebben we een samenstelling gemaakt om bij weg te dromen. Nailbox Ocean Dreams voert je weg en laat je mooie en heldere kleuren zien. Prachtige kleuren afgestemd op het oceaan.

Inhoud van de Nailbox houden we zoals je gewend bent geheim, maar wel kunnen we meedelen dat er maar liefst 2 merken in de box zitten waar wij al een lange tijdje nieuwsgierig naar zijn.

De Juli Nailbox ‘Ocean dreams’ kan uitsluitend in pre-order besteld worden. Dit houdt in dat het niet meer mogelijk is om na de verzenddatum (woensdag 27 juli) de Nailbox te bestellen. Wil je dus een box bemachtigen, zorg er dan voor dat je bestelling voor woensdag 27 juli plaatst.

nailbox ocean dreamsBen jij al klaar voor de warme dagen?

De juli Nailbox ‘‘Ocean Dreams’’ kan hier in pre-order besteld worden. De box  zal op woensdag 27 juli worden verzonden!

nailbox pre order

Bemachtig hier jouw Nailbox ‘Ocean dreams

Redactie Nailbox
Nailbox is altijd verrassend, bevat de mooiste trendkleuren en wordt gewoon bij jou thuis bezorgt.
Top