You are here
Home > Nailbox Blog > Bloggers Review > Unboxing Juli Nailbox Ocean Dreams by Maaike

Unboxing Juli Nailbox Ocean Dreams by Maaike

Dat wij van Nailbox een grote liefde voor nagellak hebben is een feit en dat er vele dames dezelfde passie met ons delen ontdekken we steeds maar weer. Erg leuk vinden wij het dan ook om foto’s van Nailbox-liefhebbers te mogen ontvangen. En super blij zijn wij met alle aandacht dat bloggers aan Nailbox schenken. Met grote trots delen wij maandelijks hier op Nailbox.nl video’s of artikelen geschreven door blogger. Lees en kijk gezellig mee…

Maaike blogt op Maaikies World over haar werk, hobby’s en andere dingen dat zij meemaak. Maar voornamelijk over beauty, haar grote hobby. Van de juli Nailbox Ocean Dreams schreef ze op haar blog een artikel over en deze kun je hier lezen.

“Een paar weken geleden had ik een bestelling geplaatst op Nailbox. Hier hebben ze iedere maand een andere box met daarin minimaal vijf producten gericht op nagel- en handverzorging. Kleuren kunnen verschillen in de boxen, maar de inhoud is gelijk.

Je kunt kiezen voor abonnementen, drie maanden kost 63,17 euro inclusief verzendkosten, een halfjaar kost 123 euro inclusief verzendkosten, maar je kunt ook voor een losse box gaan, deze kost 21,99 euro inclusief verzending. Ook kun je deze boxen bestellen als je in België woont, maar dan zijn de verzendkosten wat hoger. In Nederland kun je vooral veel beauty boxen bestellen, dus een box met alleen aandacht voor je nagels en handen is eens wat anders en helemaal ideaal voor nagellak fans 😉

De box die ik besteld had, was van juli, Ocean Dreams, helaas nu niet meer verkrijgbaar, maar de box  ‘Temptation’ van de maand september kun je wel bestellen.
Blogster Femke had ook de box ‘Ocean Dreams’ van Nailbox. Toen ik deze box zag dacht ik: ‘Wat een gave items zitten hier in! Deze moet ik ook hebben.’
De doos was verpakt met een leuk papiertje erom heen. En om de doos zat een roze lintje. Ze zorgen wel voor de leuke, kleine details 🙂

Er zitten leuke producten in! Kleine, super schattige gouden ankertjes die je op je nagels kunt doen. Er zit een velletje waterdecals bij met vrolijke flamingo’s, een paar keer het woordje ‘Aloha’ en palmbomen. Lekker zomers 🙂 Er zitten drie plastic nagels, tips, bij waarop je de lakjes kunt swatchen 🙂 Heel fijn dat deze er bij zitten.

Natuurlijk zit er ook nagellak bij, drie lakjes van drie verschillende merken. Een blauwe, medium, met de naam ‘Mercer Street’ is van het merk Nailsinc en heeft een gel effect die dekt met twee laagjes. Het merk Nailsinc komt uit de UK.
Er zit een lichte lila lak tussen, een duochrome, hier zit een klein beetje oranje in. Deze nagellak is van het merk Cuccio Colour, komt uit Californië en heet ‘Message in a Bottle’. Deze lak dekt goed met drie laagjes.
En dan het derde lakje, mijn favoriet. Ik ben gek van holografische kleuren! Deze heet ’06 Mermaid Spell’ en is van het Italiaanse merk Layla. Deze lak is lichtblauw met groen en dekt met ongeveer drie laagjes. Hij droogt lekker snel.

Al met al ben ik erg blij met deze box, alle producten stemmen op elkaar af en de naam van deze box past hier goed bij. Een frisse, zomerse box. Gelukkig is het momenteel goed weer, dus kan ik deze producten nog lekker blijven gebruiken 🙂
Ik ben erg tevreden met deze webshop en met hun leuke producten. Dus ben je gek van nagellak of wil je graag eens een box met nagel- en handverzorgingsproducten? Dan ben je bij Nailbox op het juiste adres 😉

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto Nailsinc – Mercer Street

Foto Cuccio Colour – Message in a Bottle

Foto Layla – 06 Mermaid Spell”

Redactie Nailbox
Nailbox is altijd verrassend, bevat de mooiste trendkleuren en wordt gewoon bij jou thuis bezorgt.
Top