You are here
Home > Nailbox Blog > Bloggers Review > Unboxing augustus Nailbox Summer Vibes! by Esther

Unboxing augustus Nailbox Summer Vibes! by Esther

Dat wij van Nailbox een grote liefde voor nagellak hebben is een feit en dat er vele dames dezelfde passie met ons delen ontdekken we steeds maar weer. Erg leuk vinden wij het dan ook om foto’s van Nailbox-liefhebbers te mogen ontvangen. En super blij zijn wij met alle aandacht dat bloggers aan Nailbox schenken. Met grote trots delen wij maandelijks hier op Nailbox.nl video’s of artikelen geschreven door blogger. Lees en kijk gezellig mee…

Esther is een van de twee zussen dat op Happilyeverafterx.nl blogt. Beide dames hebben dezelfde passie voor beauty en fashion en elke doordeweekse dag kun je op hun blog een artikeltje verwachten. Onlangs schreef Esther een artikel over de augustus Nailbox en deze delen wij, inclusief foto’s, al te graag op Nailbox.nl.

“Ik kreeg een berichtje of ik de Nailbox wilde uitproberen. Ik was direct enthousiast, ik sta open voor nieuwe concepten en deel die met alle liefde op happilyeverafterx.nl

Nailbox is een box die je eenmalig kunt bestellen of je kunt een abonnement afsluiten waarbij je deze box maandelijks door de postman krijgt bezorgd. Je kunt ook kiezen voor een 3 of 6 maanden abonnementje. Nailbox levert zowel in Nederland als in België. Meer over deze box weten? “Nailbox.nl” Het is uniek dat een beautybox speciaal is voor nagellakliefhebbers. Je kunt nagellak, nagel art tools en hand verzorging verwachten.

309x

Deze producten komen uit de box van augustus. Mijn oog viel als eerst op Revlon colorstay gel envy. De gel topcoats zijn erg populair en meerdere nagellakmerken gaan hier in mee. Een gel lakje zonder lamp. Het roze lakje trok ook mijn aandacht, ik ben ontzettend gek op licht, nude kleurtjes. Het oranje/geel lakje wist ik even geen plek te geven, maar daarover lees je hieronder snel meer. Ook zitten er water nagel stickers in, (ik probeer het uit). Naast deze items zitten er plastic swatchnagels bij.

327x

Revlon colorstay gel envy heeft een heel mooi gel finish. De lak is mooi dik! Ik draag dit kleurtje nu op mijn teennagels. Het kleurtje is prachtig met slippers en de gel topcoat doet het erg goed wanneer ik sneakers draag.

 

2016-09-01x

Ik heb hier een tijdje mee gespeeld. Ik lakte mijn nagels met het nagellakje. In eerste instantie dacht ik dat het kleurtje oranje was, totdat het kleurtje lichter werd. Ik  probeer het altijd eerst uit voor ik weet wat het is. Ik gebruikte uiteindelijk Google om erachter te komen dat het nagellakje reageert op temperatuur. Wanneer ik met mijn nagels in een koud glas water hing werden mijn nagels weer oranje van kleur en kreeg ik zelfs een ombre effect. Heel bijzonder en enorm speels. het kleurtje is niet helemaal mijn ding, maar het is wel een lekker fris kleurtje en leuk om te dragen tijdens een dagje zwembad of strand. Ik heb mij kostelijk vermaakt en hielt de kleur steeds in de gaten.

2016-09-011

Ik ben een kluns wat betreft nagel stickers, mini werkjes of steentjes. Op de achterkant stond netjes wat je moest doen, maar ik begreep het niet helemaal. Ik heb geknipt, geplakt en geknutseld. Uiteindelijk is het gelukt. Je moet op een natte nagel, een natte sticker plakken en het witte gedeelte van de sticker van je nagel af laten glijden. Zodat de sticker op zijn plek zit. Het is leuk, maar niet iets voor mij.

322x

Prachtig pareltje! Ik ben blij verrast met dit kleurtje van Nailsinc, ik hou ervan. In twee laagjes is hij mooi dekkend.

Ik heb genoten van deze nailbox. Ik heb geklungeld, gespeeld, gelakt en ik ben tevreden met de tinten die erin zit. Ik vind het een speelse box en ik zou zelf nooit op een termo lakje komen om te kopen. Ik heb ze wel eens voorbij zien komen, maar mijn aandacht viel al snel weg. Als je verrassende nagel producten wilt ontvangen is dit echt een box voor jou. Ik ontving de box de laatste dag van augustus. De box is van augustus ondanks het nu september is. Het is een populair beautyconcept , dus je moet er snel bij zijn. NAILBOX.NL

Redactie Nailbox
Nailbox is altijd verrassend, bevat de mooiste trendkleuren en wordt gewoon bij jou thuis bezorgt.
Top