You are here
Home > DON'T MISS > Blog Contributors Wanted!

Blog Contributors Wanted!

Wie Nailbox op Instagram volgt heeft waarschijnlijk al kunnen lezen dat wij op zoek zijn naar gedreven en enthousiaste bloggers om ons huidige team te versterken. Wij hebben ruimte voor meerdere bloggers en daarom plaatsen we deze oproep tevens hier op de site.

In oktober, aankomende maand dus, bestaat Nailbox,nl 1 jaar! We hebben een succesvol jaar achter de rug en dat willen we vanzelfsprekend niet alleen voortzetten maar ook willen we nog groter worden. Voor het komende jaar hebben we dan ook grote plannen en daar kunnen we wat hulp bij gebruiken.

Wil je bijdragen aan het succes van Nailbox.nl en helpen het nog groter te krijgen? Word dan contributor! Het gaat om het schrijven van nagelgerelateerde artikelen zoals weetjes en de laatste trends. Maar ook het maken van leuke nailarts en het afnemen van interviews via mail behoren tot de mogelijkheden. Vind je het leuk hierover te schrijven? Stuur ons dan een mailtje via info(at)nailbox.nl #gastbloggersgezocht

 

Nailbox.nl
Nailbox is altijd verrassend, bevat de mooiste trendkleuren en wordt gewoon bij jou thuis bezorgt.
Top