You are here
Home > DON'T MISS > I Love Nail Polish Nailbox TAG

I Love Nail Polish Nailbox TAG

In oktober bestaat Nailbox.nl 1 jaar en voor deze speciale gelegenheid hebben we deze Nailbox TAG in het leven geroepen. Want wij weten hoe leuk het is om over nagellak te praten. Wij hopen dat jullie de vragen net zo leuk als ons vinden en samen met ons willen invullen.

Ik ben Nicky, mama van 5 kinderen, ondernemer, bedenker van Nailbox.nl en nagellakverslaafde. Ik vind het leuk om jullie middels deze tag meer over mijn liefde voor nagellak te vertellen.

1. Wat is jouw nagelvorm en wat zegt dat over jou?
Mijn nagellakvorm, als ik de foto’s op het world wide web mag geloven, schommelt tussen rounded en squared oval (Squoval). Wat de vorm van mijn nagels over mij zegt weet ik niet. Misschien dat ik niet van puntige dingen houd? Maar als ik wederom het world wide web mag geloven ben ik, als we naar de vorm van mijn nagels kijken, feminine, caring, romantic, assertive and ambitious. Ik moet zeggen dat ik mezelf wel hierin herken. nail-shape

2. 1 nagellak voor de rest van je leven, welke zou dat zijn?
Dit vind ik een lastige! Met mijn 400+ nagellakcollectie is het heel moeilijk om maar eentje uit te moeten kiezen. Maar als het niet anders kan ga ik voor ‘veilig’, geen opvallende kleur maar een kleurtje dat altijd wel kan. Ik denk dan aan Morgan Taylor Perfect Match, dit is een prachtig nudekleurtje dat heel goed bij mijn huidskleur staat. morgan-taylor-perfect-match-2

3. Nooit meer een basecoat of nooit meer een topcoat?
Ik moet eerlijk bekennen dat ik zelden een topcoat gebruik, ik ga dus zonder twijfel voor nooit meer een topcoat. Ik kan anno nu niet meer zonder mijn Essie millionails Treatment die ik als basecoat gebruik. Dit spul doet wonderen voor mijn nagels.

4. Lange of korte nagels?
Ik houd van lange nagels, maar dan moet het niet te lang zijn. Ik moet natuurlijk nog steeds zonder problemen huishoudelijke taken kunnen uitvoeren.

trind-zomer-2016-95. Echt of nep? Ga je voor natuurlijke nagels onder je lak of liever gel- of acrylnagels?
Ik ben een van de velen (of weinigen) die nog nooit kunstnagels gehad heeft. Ik heb ze (gelukkig) niet nodig dus voor mij geen reden om voor nep te gaan.

6. Stash-droom! Met wie zou je zonder te twijfelen van stash ruilen?
Dit vind ik wederom een lastige. Op Youtube kom ik vele stashvideo’s tegen waar ik echt versteld van sta en die ik graag zou willen hebben. Maar om dan mijn eigen stash te ruilen voor dat van een ander, daar ben ik nog niet over uit. Mijn stash bevat kleuren die ik persoonlijk mooi vind, kleuren als groen en geel vind je nauwelijks terug in mijn stash terwijl een ander daar wel van houdt. En daarnaast bestaat mijn stash zeker voor 95% uit cream finishes. Als ik heel eerlijk mag zijn ben ik nog geen stash tegen gekomen waarvan ik denk: ‘Ja, met deze zou ik zonder twijfel van stash kunnen ruilen’.

7. Welk duur nagellakmerk zou je graag willen hebben?
Er zijn natuurlijk merken die ik vanwege hun dure prijzen weinig of niet in mijn stash heb. In bepaalde dure merken heb ik ook niet veel interesse. Maar van 1 merk heb ik tot op heden niets en hier zou ik zo graag verandering in willen zien. Hoe prachtig zou een handjevol Louboutin nagellakflesjes in mijn stash staan? Ja, van dit merk zou ik zeker een paar lakjes willen hebben. nail-polish-christian-louboutin

8. Essie of OPI?
Na toch wel even erover getwijfeld te hebben ga ik voor Essie. Het merk heeft mooie kleuren, goede formule en qua prijs goedkoper dan OPI. Dus ja, dan ga ik voor Essie.

9. Nailart of liever een sticker/decal?
Ik vind beide bij anderen heel leuk maar zelf houd ik er niet zo van. Ik vind een kleurtje op mijn nagels meer dan genoeg, ik kan slecht tegen drukte op mijn nagels

10. Voor altijd zomerse of winterse kleuren?
Zomerse kleuren voor mij. Hierin zitten genoeg variaties om levenslang mee te gaan.

11. Glossy of matte finish?
Absoluut glossy. Matte nagellakken zijn leuk als afwisseling maar ik kan niet zonder creamy lakjes op mijn nagels.

12. Vijlen of knippen?
Vijlen! Het enige dat ik tegenwoordig nog knip zijn mijn teennagels. nagels-vijlen

13. Een jaarabonnement op een nagelsalon of een haarsalon?
Absoluut nagelsalon.

14. Nooit meer nagelproducten of nooit meer lipproducten?
Als de vraag nou ‘nooit meer nagellak of nooit meer lippenstift’ was geweest was dit een redelijk makkelijk vraag geweest. Maar nooit meer een lipproduct, waaronder lipgloss en balsem? Dan moet ik met een gebroken hart en heel veel tranen in mijn ogen toch voor nooit meer nagelproducten kiezen. Onverzorgde lippen vind ik veel erger dan onverzorgde nagels. Nagels kun je trouwens nog verstoppen (mooie handschoenen) maar je lippen kun je moeilijk verstoppen.

15. Altijd glitters of nooit meer glitters?
Voor altijd glitters? Nee, ik niet. Ik ga zeker voor nooit meer glitters.

16. Nagelcrush? Wie heeft volgens jou ‘ to die for’ nagels?
Er zijn vele dames met prachtige nagels. Mooie vormen, mooie lengte en goed verzorgd. Als we het binnen Nederland houden dan denk ik aan Miriam van Nailtalk. Is het je ook opgevallen hoe prachtig iedere nagellakkleur bij haar staat?nagels-miriam

17. Door wie zou je eens je nagels gelakt willen hebben? Mag ook nailarts zijn.
Een goede nagelsalon? Ik heb niet een specifiek persoon door wie ik mijn nagels gedaan zou willen hebben.

18. Gekocht puur om de naam? Welke nagellakken heb je puur om hun namen gekocht?
Nee, daar doe ik niet aan mee. Ik koop nagellakken omdat ik de kleuren mooi vind en niet om hun namen. Anders zou mijn stash zeker verdubbeld zijn. Een dame moet ergens haar grenzen trekken en voor mij is dit het.

19. Meest gedragen nagellak?
Klink misschien gek maar die heb ik niet. Mijn meest gedragen kleur is roze-achtigen maar een meest gedragen nagellak heb ik niet. Ik probeer bewust, iedere keer dat ik mijn nagel lak, voor een andere kleur te gaan. Het moet natuurlijk niet zo zijn dat ik enkel voor de sier zoveel lakjes heb staan, ze moeten ook echt gebruikt worden. trind-nail-polish

20. Stel je raakt je stash kwijt, welke kleur(en) zou je absoluut als eerst opnieuw kopen?
Weer zo’n lastige vraag… Mezelf kennende zou ik eerst voor de moeilijk verkrijgbare kleuren gaan. Ik vind bijna al mijn lakken prachtig, als de kans er is zou ik ze stuk voor stuk, met enkele uitzonderingen daargelaten, opnieuw kopen. Wat ik zeker als eerst opnieuw zou kopen is Essie Millionails Treatment. In de periode dat ik nagellakloos ben moeten mijn nagels er nog verzorgd uitzien.

Het meebedenken van deze tag vond ik leuk maar het invullen ervan vond ik nog leuker. Ik tag hierbij iedereen die het leuk vindt om het in te vullen.

Maar met name medebedenker Cindy.


Meer lezen?
Check de antwoorden van de volgende bloggers:

Cindy van brilliantnails.nl
Nicky van Nickynails.nl
Kirsten van Onceuponablog.nl
Sonja van Yustsome.nl

Heb jij de Nailbox tag ook ingevuld en wil je hier vermeld worden? Stuur ons dan een berichtje via ‘contact’ en wij zetten je erbij!

Redactie Nailbox
Nailbox is altijd verrassend, bevat de mooiste trendkleuren en wordt gewoon bij jou thuis bezorgt.

One thought on “I Love Nail Polish Nailbox TAG

Comments are closed.

Top