You are here
Home > DON'T MISS > Tutorial | Nailbox.nl Nail Art

Tutorial | Nailbox.nl Nail Art

Elke maand kijk ik weer uit naar de Nailbox. Zo fijn dat deze box al een jaar te krijgen is met al die prachtige lakken. Er zit een groot verrassingselement aan de Nailbox want je weet vooraf nooit wat je krijgt. Standaard zit er wel een leuk kaartje bij en laat dat nou de inspiratie zijn voor deze Nailbox nail art.

Voor deze nail art heb je het volgende nodig:

  • witte basis lak
  • striping tape
  • schaar
  • roze lak
  • zwarte lak
  • top coat

 Stap 1: De Basiskleurnailbox-nl-nail-art-1Ik ben begonnen met een witte basis. Breng, afhankelijk van de dekking van je witte basislakje, twee laagjes aan. Laat vervolgens het lakje uitharden.

nailbox-nl-nail-art-2Omdat ik striping tape nodig heb ben ik vooraf al wat stukjes gaan knippen. Dat is een stuk makkelijker dan voor elke nagel knippen, zo kun je namelijk achter elkaar door.

Stap 2: Het aanbrengen van de striping tapenailbox-nl-nail-art-3Wanneer de witte basis lakje droog is kun je met de striping tape aan de slag gaan. Op bovenstaande foto zie je hoe ik de striping tape aangebracht heb.

Stap 3: Roze nagellaknailbox-nl-nail-art-4Na het correct plaatsen van alle striping tape is het tijd om met roze lak over de striping tape heen te lakken.

Stap 4: Lijntjes trekkennailbox-nl-nail-art-5Om de zwarte vakjes te krijgen trek je schuin van boven naar beneden een lijntje. Dit doe je aan beide kanten zodat je een ‘x’ teken hebt.  Deze stap herhaal je bij alle vingers.

Stap 5: Inkleurennailbox-nl-nail-art-6Wanneer alle lijntjes getrokken zijn kleur je met een zwarte nagellak de vakjes in zodat het zo als hierboven uit ziet.

Stap 6: Striping tape verwijderennailbox-nl-nail-art-7De striping tape trek je vervolgens voorzichtig af, let hierbij goed op de volgorde waarop je de tape hebt aanagebracht en verwijder ze in tegenovergestelde richting.

Stap 6: Top Coatnailbox-nl-nail-art-8En zo is de Nailbox nail art af! Niet moeilijk maar je hebt wel veel geduld nodig met het plakken en verwijderen van de striping tape. Vergeet vooral niet af te sluiten met een mooie top coat.


unboxing-nailbox-septemberIk ben Cindy, nagellakverslaafd sinds ik in 2006 een Konad demonstratie zag. Naast nagellakken ben ik ook helemaal weg van nail arts, inspiratie voor nail arts haal ik dan ook uit van alles. Om mijn liefde voor alles dat met nagellak te maken heeft met anderen te delen ben ik 3 jaar geleden met mijn blog Brilliantnails begonnen.

Redactie Nailbox
Nailbox is altijd verrassend, bevat de mooiste trendkleuren en wordt gewoon bij jou thuis bezorgt.

2 thoughts on “Tutorial | Nailbox.nl Nail Art

Comments are closed.

Top