You are here
Home > DON'T MISS > Lancering: Ciaté Mani Marker

Lancering: Ciaté Mani Marker

Dat de nagellakindustrie niet stil staat is wel te merken. Werd ergens midden van het jaar onze nieuwsgierigheid door de komst van de nagellakspray van Nails Inc. gewekt is het nu Ciaté dat aan ons een veelbelovende product introduceert.

Een nieuwe nagellak revolutie is de MANI MARKER van het Engelse nagellakmerk Ciaté. Zoals de naam al doet vermoeden is de Mani Marker een nagellak in stiftvorm. Hoe handig! De Ciaté Mani Marker ziet er niet alleen uit als een markeerstift maar het werkt ook als een stift. Je gebruikt het dus net als je een stift zou gebruiken. Het product belooft naast hoge dekking met slechts een laagje ook een volledige mani in minder dan 3 minuten. Daarnaast kan de Ciaté Mani Marker tot wel 25 lak beurten mee.

Ciaté Mani Marker is jouw ultieme on-the-go quick fix redder, volgens het merk zelf!

Ciaté Mani Marker is verkrijgbaar in 5 kleuren van links naar rechts:ciate-marker-1

  • Lady Luck, a bold red
  • Beauty Queen, a hot pink
  • Vintage Vamp, a rich Bordeaux
  • Role Model, a deep indigo
  • Thrill Seeker, a dazzling teal.

Ciaté Mani Marker is verkrijgbaar via www.ciatelondon.com

 

Bron foto’s: www.ciatelondon.com

Nailbox.nl
Nailbox is altijd verrassend, bevat de mooiste trendkleuren en wordt gewoon bij jou thuis bezorgt.
Top