You are here
Home > DON'T MISS > Confessions Of A Nail Polish Addict | Sandra

Confessions Of A Nail Polish Addict | Sandra

In deze nieuwe editie Confessions Of A Nail Polish Addict neemt Sandra ons mee en vertelt zij  over haar liefde voor nagellak. Lees je mee?…

Vertel…. wie is sandra
Ik ben dus Sandra, 37 jaar en woon met mijn vriend en 2 katten sinds 1,5 jaar in het bijna zuidelijkste puntje van Noorwegen. Ik werk met heel veel plezier part-time in een lunchroom/chocolaterie.

Hoe is jou liefde voor nagellak eigenlijk ontstaan?
Ik denk zo’n 4 jaar geleden, dat ik begon met mijn nagels “gewoon” te lakken, daarvoor was ik er nooit zo mee bezig, en had het geduld ook niet om ze te laten groeien. Alhoewel ik mij wel kan herinneren dat toen ik een jaar of 17 was, ik 1 van de eerste van mijn opleiding was die vaak van die nagel piercings droeg ik combi met een nail art.

Wat voor invloed heeft nagellak in je leven (gemaakt)?
Het nagels lakken geeft mij ontspanning (tenminste als het goed lukt ?), vind het heerlijk om te klooien op mijn eigen kamertje …radio zachtjes aan, en gewoon maar wat proberen.

Wat is jou absolute favoriete nagellak(merk)
Op dit moment is dat toch wel Essie, daar heb ik dan ook wel de meeste van. De grote verscheidenheid aan kleuren en die hele fijne kwastjes. En makkelijk verkrijgbaar hier in Noorwegen, ze worden namelijk gewoon bij de H&M verkocht. Al komen de lakjes van Lacquester wel heel dicht in de buurt, Caroline maakt zulke prachtige lakjes.

Hoe vaak per week lak jij je nagels?
Dat verschilt echt heel erg, de ene week lak ik mijn nagels iedere dag, en dan weer een paar dagen helemaal niet.
Maar gemiddeld toch zo’n 3/4 keer per week.

Wat is jouw geheim om je nagels in goede conditie te houden?
Ik gebruik altijd de producten van Trind, en dan vooral de nail repair als base coat….verder veel smeren om droogheid te voorkomen, zeker nu de koudere periode aanbreekt. Ook las ik regelmatig een nagel pamper dagje in… even een lekker nagelbadje met olie, nagelriemen losmaken, lekker mijn handen scrubben..en dan gewoon even niets op mijn nagels. En ik zorg dat ik echt altijd een glasvijl bij mij heb in mijn tas.

confessions-sandra-1Hoeveel potjes telt jouw nagellakstash?
Zo’n 300 flesjes, valt mee toch ?

Welke nagellak (merk) zou je nog graag in je bezit willen hebben?
Ik zou graag nog eens wat lakjes aanschaffen van Appeal4. De swatches die je daarvan voorbij ziet komen bij Miriam van Nailtalk zijn echt prachtig!

Wat is de duurste nagellak dat je ooit aangeschaft hebt?
Ik denk dat dat toch mijn Essie lakjes zijn, hier in Noorwegen kosten ze omgerekend zo’n 14 euro.

Als je voor de rest van je leven maar slechts een potje nagellak mag gebruiken welke zou dat dan zijn?
Poeh lastig…maar ik ga denk ik toch voor Lady like van Essie, gewoon een mooie basiskleur!

Waar haal je keer op keer inspiratie voor nail art?
In eerste plaats de kleding die ik draag, ik vind het leuk om een nail art passend bij mijn kleding te maken, daarmee leg ik mijzelf wel behoorlijk wat druk op, omdat ik dus op mijn werkdagen, ’s avonds nog een nieuwe nail art voor de volgende dag wil/moet maken. Mij vriend noemt mij dan ook gekscherend Mrs Slocombe van Are you being served, die droeg elke dag een andere haarkleur bij haar outfit. Laatste tijd word ik daar iets minder strikt in, omdat het werken al zoveel energie vraagt dat ik blij ben om ’s avonds op de bank neer te ploffen. Maar dat mijn nagels vloeken bij mijn kleding zal je bij mij niet zien ?
Verder vind ik het ook leuk om inspiratie op te doen op Instagram en Facebook.

confessions-sandra-2Hoe bewaar jij je nagellakken?
Mijn vriend heeft nagellak rekken gemaakt van oude pallets, en die hangen aan de muur van mijn eigen nagellak kamer. Alle lossen spullen voor nail arts bewaar ik in lades van het bureau waar ik aan werk.

Hoe zorg je ervoor dat je geïnteresseerd blijft in nagellakken/nail art en het schrijven erover?
Zolang er steeds nieuwe collecties en kleuren blijven uitkomen blijf ik geïnteresseerd.

Zijn er andere nail art bloggers die jou inspireren?
Zonder nadenken Miriam van Nailtalk, die heeft echt jaloersmakende nagels, en ze is ook nog eens een heel lief persoon.

Van begin tot einde; hoe lang doe je er gemiddeld over om een nail art te maken?
Dat is echt heel verschillend, soms gaat het lekker en ben ik heel snel tevreden, maar soms is remover mij grootste vriend en begin ik tig keer op nieuw. Ik maak in mijn nailarts gebruik van waterdecals of ik stempel, ik zou heel graag beter worden in free-hand nailarts…blijven oefenen dus

confessions-sandra-3Je foto’s zijn altijd prachtig om naar te kijken, wat zijn jouw tips?
Dank je wel, maar zelf vind ik dat vaak helemaal niet, ben wat dat betreft heel onzeker, mijn vriend geeft vaak het duwtje om een foto toch te plaatsen. Ben nog steeds veel aan het oefenen met hoe het ook beter kan, ben er nu wel achter dat goed daglicht echt het beste werkt.

Welke camera/lens gebruik je om swatches op de foto te zetten?
Ik gebruik mijn Canon 1100d, en heb via ebay wat zoomfilters gekocht.

Vertel eens iets grappigs of interessant over jezelf
Ik raak helemaal in de stress van visite die wil langskomen….ben dan al dagen onrustig.
Hou er ook absoluut niet van als mensen onaangekondigd op de stoep staan, wat dat betreft is het fijn dat we hier in Noorwegen nog niet zoveel mensen kennen haha. Op visite gaan is ook wel een dingetje….nee hoor laat mij maar lekker rustig thuis, houtkachel aan, goed boek erbij en de poezen naast mij en ben zeer gelukkig.

Wat zijn jouw toekomstplannen wat betreft nagellak? Wil je ooit nog een eigen blog starten?
Een blog willen starten heel graag, heb er alleen de lef nog niet voor..ook dan komt de onzekerheid naar boven.
Heb wel onlangs op wordpress een blog aangemaakt…nu nog de lef vinden hem in de lucht te gooien….dus wie weet…binnenkort 🙂

Heb je zelf nog iets toe toevoegen?
Dat ik super vereerd ben dat jullie mij deze kans geven, heel veel dank daarvoor!

Sandra, bedankt voor het beantwoorden van onze vragen. En mocht je er voor gaan, succes met je blog! 

Meer interviews lezen?

Confessions Of A Nail Polish Addict | Natasja
Confessions Of A Nail Polish Addict | Ramona
Confessions Of A Nail Polish Addict | Lonneke
Confessions Of A Nail Polish Addict | Cindy
Confessions Of A Nail Polish Addict | Miriam
Confessions Of A Nail Polish Addict | Kirsten

 

Lijkt het jou ook leuk om met jouw blog op Nailbox.nl te staan, stuur ons dan een mailtje via: info (at)nailbox.nl en wij nemen contact met je op.

©foto’s Sandra

Redactie Nailbox
Nailbox is altijd verrassend, bevat de mooiste trendkleuren en wordt gewoon bij jou thuis bezorgt.

6 thoughts on “Confessions Of A Nail Polish Addict | Sandra

  1. Wat leuk om te lezen Sandra, blij met je lieve complimenten! Zou zeker je blog gewoon online gooien, zo kun je iedereen je mooie creaties laten zien maar ook ons wat vertellen over je leven in Noorwegen 🙂

  2. Wat een leuk stuk! Meid, gooi je ziel en zaligheid in je blog. Het is zo leuk! Je maakt prachtige creaties, dat mag wel getoond worden hoor. Ik ga je direct volgen 🙂 XX

Comments are closed.

Top