You are here
Home > DON'T MISS > SwatchBox: Trind Misty Meadows Collection Swatches

SwatchBox: Trind Misty Meadows Collection Swatches

De Misty Meadows collectie bestaat uit 6 frisse en opvallende tinten die perfect voor de herfst en de winter zijn. De  collectie bestaat uit 6 frisse en opvallende tinten die perfect voor de herfst en de winter zijn.

Trind’s Caring Color nagellakken zijn meer dan alleen maar decoratief. Naast het feit dat ze jouw nagels voorzien van een prachtige kleur, worden je nagels tegelijkertijd verzorgd en versterkt.

trind-misty-meadows-cc230Een (winter-) collectie zonder een klassieke rood tint. Holiday Class is de perfecte kleur voor de feestdagen én voor alle andere dagen waarop jij jouw klassieke schoonheid wilt benadrukken Rode nagels kunnen altijd! En geven je instant stijl en klasse.

trind-misty-meadows-cc232Een prachtige donkergrijze tint die doet denken aan dreigende herfstluchten. De blauwe ondertoon maakt Stormy Weather perfect te combineren met jeans voor een casual look maar in combinatie met een little black dress is hij chique. Met een edgie twist natuurlijk.

trind-misty-meadows-cc229Een frisse ochtendwandeling over de hei en je wangen kleuren van de kou. daar is Rosy Cheeks op gebaseerd. Het is een prachtige, zachte blush pink. Flatterend, verfijnd, rustig en hij past bij alles in je garderobe.

trind-misty-meadows-cc231Ben jij niet bang om tot ijskoningin bestempeld te worden? Probeer dan Frozen Pond eens op je nagels. Een super hippe écht ijsblauwe tint die perfect is voor koude winterdagen. Frozen pond is ook heel geschikt om winterse nailart mee te maken.

trind-misty-meadows-collection-cc228De absolute heidekleur! Deze mocht natuurlijk niet in de collectie ontbreken. Wat ons betreft de perfecte herfstkleur. Vind je klassiek rood net iets té? Dan is Mesmerizing Maroon jouw alternatief. Zijn zachte toon flatteert bijna alle huidskleuren en hij matcht geweldig met de vergrijsde modetinten van dit seizoen.

trind-misty-meadows-cc233Muddy Meadows is niet voor kuddedieren, al doet de naam misschien anders vermoeden. Deze diep donker aubergine tint is stoer maar toch ook klassiek en bovenal zeer draagbaar. De donkere kleur is een prachtige neutrale basis voor de winter, hij is eenvoudig te combineren en hij is flatterend op elke leeftijd.

Trind Misty Meadows collectie heeft een fijne formule. De nagellakken glijden heerlijk over je nagels en dekken allemaal met 2 laagjes volledig.

Trind Misty Meadows heeft een verkoopprijs van € 10,20 p/s

Redactie Nailbox
Nailbox is altijd verrassend, bevat de mooiste trendkleuren en wordt gewoon bij jou thuis bezorgt.
Top