You are here
Home > DON'T MISS > Bizarre Nail Trend: Scorpion Nail Art

Bizarre Nail Trend: Scorpion Nail Art

Wij hebben wel vaker geroepen dat als het om de beauty- en modeindustrie gaat niets ons nog kan choqueren. Maar keer op keer lukt het hen om ons verbaasd te doen staan. Want net toen wij dachten alles in nagelland wel gezien te hebben is er iemand die van mening is dat gek niet gek genoeg is maar dat het nog gekker kan. Dit keer is het de Mexicaanse Lupita Garcia die met haar ‘Scorpion Manicures’ de traditionele manicure naar een enger niveau weet te brengen.scorpion-maniDe start van de schorpioenenmani gaat terug naar oktober 2015. Sindsdien is deze unieke manier van nagelversiering in Mexico uitgegroeid tot een ware trend. De populaire trend waarbij dode schorpioenen in acrylnagels verwerkt worden om vervolgens onder UV-licht uit te drogen is het meest bizarre dat wij tot nu toe in nagelland gezien hebben. En deze mani is nog enger dan dat die eruitziet.

scorpion-mani-2De ‘Scorpion Manicures’ is niet alleen maar bizar maar is ook nog eens gevaarlijk. Ondanks dat de beestjes dood zijn is er namelijk grote kans dat ze nog steeds giftige stoffen met zich mee dragen. Hiermee stel je je dus bloot aan alle bijwerkingen van schorpioengif, waaronder zwelling, versnelde hartslag, en zelfs de dood. Je moet er dus wat voor over hebben om met deze trend mee te doen.

Zou jij deze mani uitproberen?

Follow Nailbox.nl with Bloglovin

Redactie Nailbox
Nailbox is altijd verrassend, bevat de mooiste trendkleuren en wordt gewoon bij jou thuis bezorgt.

One thought on “Bizarre Nail Trend: Scorpion Nail Art

Comments are closed.

Top