You are here
Home > DON'T MISS > Bestel Nu De November Nailbox Timeless Fall!

Bestel Nu De November Nailbox Timeless Fall!

Wij hebben hier in Nederland voor de tijd van het jaar prachtige herfstdagen gehad maar nu heeft het herfstweer echt zijn intrede gedaan. Nog slechts 2 maandjes en we kunnen 2016 vaarwel zeggen. Maar voordat het zover is hebben we nog de november- en decemberNailbox voor jou.

Wij van Nailbox gaan graag met het seizoen mee en stellen de box hierop aan. Aangezien we nu volop in het herfstweer zitten is het novemberNailbox-thema Timeless Fall! Wat kun je van deze Nailbox Timeless Fall verwachten? Uiteraard prachtige lakken die perfect bij het herfstweer passen. Maar ook een nagelverzorgingsproduct mag in deze novemberNailbox niet ontbreken.

De November Nailbox  ‘Timeless Fall!’  kan hier in pre-order besteld worden. De box  zal op vrijdag 18 november worden verzonden! nailbox pre order

Bemachtig hier jouw Nailbox ‘Timeless Fall!’

Redactie Nailbox
Nailbox is altijd verrassend, bevat de mooiste trendkleuren en wordt gewoon bij jou thuis bezorgt.
Top