You are here
Home > DON'T MISS > Maak Kennis Met De Meest Populaire Nagellak Op Pinterest

Maak Kennis Met De Meest Populaire Nagellak Op Pinterest

Dat kleur bij ieder huidtype anders staat hoeven we niemand nog toe te lichten denken we zo. Maar gelukkig komt een merk zo nu en dan ook met een tint die vrijwel bij iedere huidskleur prachtig staat. Zo’n kleur die echt, volgens 400.000 nagellakliefhebbers, in iedere nagellakstash onmisbaar is. Dus ook in die van jou!

Pinterest kennen we als het inspirerende socialemediaplatform waar je naar hartenlust kunt pinnen. Voor vrijwel alles en nog wat kun je hier terecht om inspiratie op te doen. Maar vraag jij je nou ook weleens af wat we met z’n allen het meest pinnen? Wij kunnen je melden dat als het om nagellakken gaat er een kleurtje is dat bovenaan het lijstje van het meest gepinde tint staat. Dit kleurtje werd maar liefst 400.000 keer gepind. Het verbaast ons overigens niet dat deze lak een creatie van Essie is. De meest populaire nagellak op Pinterest is namelijk Angora Cardi. Deze warme bessenkleur is bij uitstek geschikt voor de herfstperiode en wordt in deze tijd van het jaar dan ook door velen gedragen. Wij zijn er vrijwel zeker van dat dit kleurtje ook bij jou in de smaak zal vallen. Wij van Nailbox zijn in ieder geval groot fan!de-meest-populaire-nagellak-op-pinterest-1

©foto: Julianne Carell 

de-meest-populaire-nagellak-op-pinterest-3Essie Angora Cardi is voor € 6,14 verkrijgbaar bij Missgorgeous.nl

 

Heb jij dit kleurtje ook in jouw stash zitten?

 

Nailbox.nl
Nailbox is altijd verrassend, bevat de mooiste trendkleuren en wordt gewoon bij jou thuis bezorgt.

2 thoughts on “Maak Kennis Met De Meest Populaire Nagellak Op Pinterest

Comments are closed.

Top