You are here
Home > DON'T MISS > Lancering: Morgan Taylor Wrapped In Glamour Holiday 2016

Lancering: Morgan Taylor Wrapped In Glamour Holiday 2016

Het aftellen is als je het ons vraagt dan toch echt van start gegaan; kerst staat alweer voor de deur en dat kun je zowel in de winkels als aan de beautyindustrie merken. Langzaam maar zeker worden wij door alle kerstcollectie overspoeld. Totaal niet vervelend natuurlijk want van al dat prachtigs kunnen we maar niet genoeg krijgen. En zeg nou zelf…een dame kan toch nooit een teveel aan nagellakken hebben, nietwaar?  morgan-taylor-wrapped-in-glamour-1Voor de feestdagen van 2016 brengt Morgan Taylor ‘ Wrapped in glamour’ een limited edition-collectie met zes nieuwe tinten uit. De collectie die voornamelijk uit glitter en shimmery finishes bestaat is lekker feestelijk en past perfect bij de feestdagen.

De kleuren van links naar rechts: morgan-taylor-wrapped-in-glamour-collectie

  • You’re So Elf-Centered!
  • Who Nose Rudolph?
  • Rocking My Stocking
  • Let’s Get Frosty
  • Just Naughty Enough
  • Girl Meets Joy

morgan-taylor-wrapped-in-glamour-swatchesmorgan-taylor-wrapped-in-glamour-swatches-2Welke kleur spreekt jou het meest aan?

Copyright photo’s © morgantaylorlacquer.com 

Redactie Nailbox
Nailbox is altijd verrassend, bevat de mooiste trendkleuren en wordt gewoon bij jou thuis bezorgt.
Top