You are here
Home > DON'T MISS > Deze methode maakt het aanbrengen van glitternagellak zoveel makkelijker

Deze methode maakt het aanbrengen van glitternagellak zoveel makkelijker

Ook wij hebben, zoals velen, een haat- liefderelatie met glitternagellakken. Wat zijn die dingen op de nagels prachtig om naar te kijken. Maar naast dat de ellende rondom het verwijderen ervan om van te huilen is gaat het egaal aanbrengen van de talloze glitters bij velen ook fout. Maar wat blijkt? Wij schijnen dit met z’n allen verkeerd aan te pakken. Glitternagellak breng je namelijk niet zoals ‘ gewone’ nagellak aan maar pas je een andere techniek toe. Benieuwd welke, lees dan snel verder.

Wij zijn er vrijwel zeker van dat deze methode van het aanbrengen van glitternagellak jouw liefde ervoor zal laten toenemen. Wij zijn in ieder geval blij dat we deze gouden tips tegen zijn gekomen. Hier komt het….

…Volgens nail vlogger Kelli Marissa doen we het helemaal verkeerd maar gelukkig laat zij ons in een filmpje zien hoe het aanbrengen van glitternagellakken wel moet. Het zal je verbazen hoe goed haar methode werkt…

Mocht je deze methode gelijk willen uitproberen maar heb je geen enkele vorm van spons in huis (wat wij ons overigens niet kunnen voorstellen, een afwasspons voldoet ook) dan kun je ook voor wc-papier kiezen. Dit schijnt namelijk even goed te werken. Succes!

Kende jij deze methode van het aanbrengen van glitternagellakken al?

Nailbox.nl
Nailbox is altijd verrassend, bevat de mooiste trendkleuren en wordt gewoon bij jou thuis bezorgt.
Top