You are here
Home > DON'T MISS > Sandra’s November Favorieten

Sandra’s November Favorieten

..Half november en hier in Noorwegen is de winter toch echt aangebroken. Bij ons is al wat sneeuw gevallen (nog niet blijven liggen), ijspegels hangen weer aan de rotsen en de houtkachel maakt overuren!

Ik ben geen kou liefhebber, maar wat ik aan deze tijd van het jaar wél fijn vind zijn de kaarsjes en warme dekentjes evenals het aftellen naar kerst…iets wat hier enorm leeft. Kan niet wachten om ons huis weer in de kerstsfeer te brengen, liefst begin ik vandaag nog ?

sandras-november-favorieten-4Maar deze tijd van het jaar betekent voor mij ook dat ik vaker de wat donkere lakjes uit mijn stash pak. Vandaag laat ik jullie mijn 4 favoriete lakjes van dit moment zien, kijken jullie mee?

sandras-november-favorietenAllereerst een lakje van Trend it up een merk wat bij de DM drogisterij in Duitsland wordt verkocht. Helaas hebben deze lakjes geen naam maar alleen een nummer, dit is nummer 260.
Ik draag 2 laagjes van deze prachtige donkere berry kleur.

sandras-november-favorieten-1Als tweede een lakje van de H&M. De lakjes van deze winkel hebben mij echt positief verrast. Veel kleurkeuze, een heel prettig afgerond kwastje en de houdbaarheid op je nagels is prima. Dit lakje heet ‘Plum fool’ en ook hiervan draag ik 2 laagjes.

sandras-november-favorieten-2Natuurlijk heb ik ook een Essie lakje bij deze favorieten. Dit is voor mij op dit moment toch het fijnste merk. Hier draag ik ‘Decadent dish’: een rood-bruin lakje met prachtige shimmers.

sandras-november-favorieten-3En als laatste dit prachtige lakje van Lacquester genaamd ‘Dragon shield’. Kijk die kleuren ?
Het is een lakje met een blauwe basis met daarin koperen, bronzen, gouden, rode en groene flakies met een holografische finish…en daardoor zo moeilijk op camera vast te leggen. Ik draag 2 laagjes van deze lak, al denk ik dat een 3de laagje nog intenser was geweest.

Zo dit waren mijn favorieten van dit moment…ben erg benieuwd wat jouw favoriete lakje is?


sandra

Ik ben Sandra, ben 37 jaar. 1.5 jaar geleden ben ik samen met mijn vriend en onze 2 katten naar Noorwegen verhuist. Sinds die tijd ben ik steeds meer met nagellak bezig. Heb nu een eigen kamertje waar al mijn nailart spullen staan, waar ik veel te vinden ben.

Sinds kort heb ik hier ook een part-time baan, bij een lunchroom/chocolaterie. Vind het dan ook erg leuk om mijn nagels aan te passen aan de outfit die ik die dag draag, krijg daar leuke complimenten over!

Redactie Nailbox
Nailbox is altijd verrassend, bevat de mooiste trendkleuren en wordt gewoon bij jou thuis bezorgt.

9 thoughts on “Sandra’s November Favorieten

  1. Leuk stuk. Mooie lakjes. Ik krijg gewoon zin om zelf mijn nagels zo mooi te maken. Alleen heb ik niet zo’n vaste hand.
    Toppie hoor!!!!

  2. Mooie lakjes. Ik draag decadent dish ook veel. Mijn flesje is al ruim 1/3 leeg.

    Groetjes Karin

  3. Dank je wel Nicky.
    Sowieso zijn de lakjes van Trend it up erg mooi en fijn, alleen zo jammer dat ze niet in Nederland verkrijgbaar zijn!

Comments are closed.

Top