You are here
Home > DON'T MISS > Nailbox.nl introduceert special edition box voor de feestmaand

Nailbox.nl introduceert special edition box voor de feestmaand

December-feestmaand staat alweer voor de deur. De zoektocht naar een leuk en passend cadeau voor familie, vrienden en geliefden is al van start gegaan. Voor alle nagellakliefhebbers heeft Nailbox.nl een musthave box samengesteld.

Met de aankomende feestmaand in gedachten introduceert Nailbox.nl een ‘special edition’ uitgave van de Nailbox. Als fan van het Britse nagellakmerk Nailsinc heeft Nailbox een box samengesteld met enkele nagellakken van dit prachtige merk. De Nailsinc Nailbox zal naast de reguliere box in de maanden november en december verkrijgbaar zijn. Vanzelfsprekend zolang de voorraad strekt, op = dan ook echt op!

De Nailbox Feestmaand Special Edition box is in twee uitvoeringen verkrijgbaar. Een box met een drietal nagellakken voor een bedrag van € 18,99. En een tweede box met een vijftal nagellakken voor een bedrag van € 24,99. Beide bedragen zijn inclusief verzendkosten! De kleuren uit beide boxen waren het afgelopen jaar in de Nailbox te vinden. Ben jij een Nailbox -abonnee, dan kun je deze box gerust overslaan. Maar als cadeau is deze ‘special edition’ box uiteraard zeer geschikt. En zoals je inmiddels van Nailbox gewend bent wordt iedere box feestelijk verpakt. Dit maakt het dan ook mogelijk om de box direct naar de gelukkige nieuwe eigenaar te laten versturen.

Nailbox Feestmaand Special Edition box S € 18,99 (inclusief verzendkosten)nailbox-musthave-klein

  1. Mayfair Lane
  2. Kensington High Street
  3. New Oxford Street

Nailbox Feestmaand Special Edition box L € 24,99 (inclusief verzendkosten)nailbox-musthave-l-2

  1. Mayfair Lane
  2. Uptown
  3. Kensington High Street
  4. New Oxford Street
  5. Mercer Street

nailbox-special-edition-lBen jij net als wij fan van Nailsinc? Wil je de nagellakken van dit merk graag voordelig uitproberen? Of wil je iemand anders dit merk cadeau doen? Dan is dit jouw kans! Nailbox Feestmaand Special Edition boxen bestel je heel gemakkelijk hier

Redactie Nailbox
Nailbox is altijd verrassend, bevat de mooiste trendkleuren en wordt gewoon bij jou thuis bezorgt.

4 thoughts on “Nailbox.nl introduceert special edition box voor de feestmaand

Comments are closed.

Top