You are here
Home > DON'T MISS > Tutorial | Mix & Match Winter Nail Art

Tutorial | Mix & Match Winter Nail Art

Nailbox vroeg mij of ik het leuk zo vinden om regelmatig met jullie nail arts te delen, natuurlijk kon ik daarop geen nee zeggen. Vandaag heb ik voor jullie een winterse nail art gemaakt waar ik diverse kleuren en afbeeldingen met elkaar heb gecombineerd,  kijk je mee!

Wat heb ik gebruikt mix-match-winter-nail-art-2 mix-match-winter-nail-art-3

  • P2 Nail Polish – 010 Exquisite Grey
  • P2 Nail Polish – 020 Darling Peach
  • Alessandro
  • Essie – Set in Stones
  • Essence Stamping Polish White
  • MoYou London – Festive  Collection 03
  • Stampinplate – Nailz Craze NC 03
  • Dotting Tool
  • Clear jelly Stamper
  • Essie Gel Top Coat

mix-match-winter-nail-art-7Ik heb eerst de basis kleuren aangebracht. Ik koos voor twee verschillende grijstinten donker en licht, een mooie glitter lak van Essie op mijn ringvinger  en een zacht peachy kleur op mijn pink. Ik vind het mooi om juist voor de winter koele pastel- tinten te gebruiken en vind deze combinatie qua kleuren erg mooi geworden.

mix-match-winter-nail-art-4 mix-match-winter-nail-art-5Nadat alles goed droog is ben ik begonnen met stempelen. Ik heb op mijn wijsvinger een echt winterse sweater afbeelding gebruikt, deze komt van de stamping plate Nailz Craze NC 03. Op mijn middelvinger heb ik een sneeuwvlok gestempeld, deze komt van de stempel plate MoYou. En op mijn pink heb ik met een dotting tool stippen aangebracht. Om het niet te druk te maken heb ik de printen wit gehouden en zo blijft het ook één geheel. Als laatst de top coat zodat alles een mooi glossy finish krijgt, ik gebruik hier zelf graag de Essie Gel Top Coat voor.

mix-match-winter-nail-art-6Het is heel eenvoudig om zoiets als deze nail art te maken en het geeft een leuk speels effect. Zeker voor de mensen die geen keuze kunnen maken is dit een ideale nail art!

liefs-lonneke


lonnekeIk ben Lonneke 32 jaar en moeder van een dochtertje van 3,5 jaar oud. In 2014 was ik opzoek naar een leuke hobby waar ik mijn creativiteit in kwijt kon, voor ik het wist had ik mijn eigen blog Nail Passion. In het begin was ik erg zoekende wat ik wilde met mijn blog. Ik merkte ik dat ik goed was in het maken en vastleggen van nagellak swatches en nail arts, hierdoor is mijn enorme passie gegroeid en tot de dag van vandaag blijft deze liefde groeien. Ik ben erg dankbaar voor alles wat hieruit voortkomt waaronder mijn samenwerking met Nailbox.

Redactie Nailbox
Nailbox is altijd verrassend, bevat de mooiste trendkleuren en wordt gewoon bij jou thuis bezorgt.

9 thoughts on “Tutorial | Mix & Match Winter Nail Art

Comments are closed.

Top