You are here
Home > Nailbox Blog > Bloggers Review > Jouw Favoriete Kleuren uit de Special Edition Box Voor De Feestmaand

Jouw Favoriete Kleuren uit de Special Edition Box Voor De Feestmaand

Nailbox had mij drie nagellakken van NAILS INC toegestuurd om hier o.a. een review van te maken. Deze drie lakjes en nog twee andere kleuren zijn in de Nailbox Feestmaand Special Edition box L te vinden. Kijk je mee naar de swatches en review?

Over NAILS INC review-nails-inc-gel-effect-1

NAILS INC is een Londense merk waar heel veel mensen fan van zijn! Je hebt hiervoor geen UV-lamp nodig maar wel de houdbaarheid en het effect van een gelnagellak. Er is een ruim aanbod aan kleuren!

review-nails-inc-gel-effect-2 review-nails-inc-gel-effect-3De vierkanten dop kan je als je wilt eventueel eraf halen, zelf had ik dit wel gedaan omdat ik het dan wat lekkerder in de hand vind liggen. Het kwastje heeft een mooie breedte en brengt fijne en gemakkelijk de lak aan op de nagels.

NALS INC Mayfair Lane nals-inc-mayfair-lane nals-inc-mayfair-lane-swatchesZowel voor de lente maar ook voor de winter doen lichte koele pastel tinten het goed. Mayfair Lane is een koele zacht roze tint die een prachtige gel finish heeft. Met twee laagjes dekt deze mooi.

NAILS INC  Uptown nails-inc-uptown nails-inc-uptown-swatchesNude zal altijd een gewilde kleur blijven en Uptown is wat mij betreft een perfect nude lakje die bij elke huidtint goed zal matchen. Het is een zachte oud roze nude kleur. Met twee laagjes heb je al een mooie dekking.

Nailsinc Kensington High Street nailsinc-kensington-high-street nailsinc-kensington-high-street-swatchesIn de herfst en winter maanden kan een mooie donker paarse kleur niet ontbreken. In de laatste mode trends is dit dan ook een kleur die je veelvuldig terug ziet. Ook ik ben fan van dit soort kleuren. Het is een vrouwelijke en elegante kleur waarmee je zeker een statement maakt! Hier zie je de gel finish nog beter en ook dit lakje dekt met twee laagjes.

review-nails-inc-gel-effect-4NAILS INC is een prachtig merk met een ruim aanbod aan diverse kleuren. Deze drie creamy lakjes hebben een goede dekking en het gel effect zie je duidelijk terug. Goedkoop is dit merk helaas niet en ook zijn ze in Nederland (nog) niet te koop.

De Special Edition Box Voor De Feestmaand van Nailbox is in twee uitvoeringen verkrijgbaar
Feestmaand box S
met drie NAILS INC nagellakken voor €18,99 (incl verzendkosten) en
Feestmaand box L
met vijf NAILS INC nagellakken voor €24,99 (incl. verzendkosten)

Ben jij al bekend met het nagellakmerk NAILS INC?

liefs-lonneke


lonnekeIk ben Lonneke 32 jaar en moeder van een dochtertje van 3,5 jaar oud. In 2014 was ik opzoek naar een leuke hobby waar ik mijn creativiteit in kwijt kon, voor ik het wist had ik mijn eigen blog Nail Passion. In het begin was ik erg zoekende wat ik wilde met mijn blog. Ik merkte ik dat ik goed was in het maken en vastleggen van nagellak swatches en nail arts, hierdoor is mijn enorme passie gegroeid en tot de dag van vandaag blijft deze liefde groeien. Ik ben erg dankbaar voor alles wat hieruit voortkomt waaronder mijn samenwerking met Nailbox.

Redactie Nailbox
Nailbox is altijd verrassend, bevat de mooiste trendkleuren en wordt gewoon bij jou thuis bezorgt.

3 thoughts on “Jouw Favoriete Kleuren uit de Special Edition Box Voor De Feestmaand

Comments are closed.

Top