You are here
Home > DON'T MISS > Tutorial | Sint Nail Art

Tutorial | Sint Nail Art

Nog een paar nachtjes slapen vieren we met z’n allen pakjesavond. Sinterklaas is een kinderfeest maar iedereen is kind geweest en hoe fijn is het om van de Sint een pakje in je schoen te vinden. Voor mij is het nog steeds een feest mede door al het lekkere snoep. Voor dit gezellige oer Hollandse feest heb ik ter inspiratie deze nail art gemaakt, kijk je mee?

sint-nail-art-1Voor deze nail art ben ik voor een witte basis lak gegaan. Als de rest eruit moet springen is dit een goede kleur.

sint-nail-art-2Sinterklaas is een leuk en puur Hollands feest maar het is wel een uitdaging om dit thema op de nagels te krijgen. Gelukkig heb ik een aantal Sinterklaas afbeeldingen op deze plate.

sint-nail-art-3Omdat ik decals ga maken heb ik de plaatjes op de stamper laten zitten.

sint-nail-art-4Met verschillende kleurtjes ben ik de afbeeldingen in gaan kleuren. Eenmaal af is het een leuk kleurenpallet geworden.

sint-nail-art-5Als de kleuren goed droog zijn kan de top coat erover en als die goed droog is kun je voorzichtig alles van de stamper aftrekken.

sint-nail-art-6Ik was zo heerlijk bezig en vond de nail art zo leuk dat ik al 3 nagels volledig had gedaan voor ik me bedacht weer een foto te maken, oeps…

sint-nail-art-7Om het geheel goed af te maken heb ik nog een top coat over de volledige nail art gedaan om af te sealen. Het maakt de kleuren ook meteen wat helderder.
Op het plaatje is genoeg te zien en de boterletter is niet mijn favoriet maar suikerbeestjes en kruidnootjes verslind ik graag.

sint-nail-art-8De juten zak die de Sint elk jaar weer brengt zit vol met pakjes.

Ik wens jullie alvast een geweldige sinterklaasavond!


unboxing-nailbox-septemberIk ben Cindy, nagellakverslaafd sinds ik in 2006 een Konad demonstratie zag. Naast nagellakken ben ik ook helemaal weg van nail arts, inspiratie voor nail arts haal ik dan ook uit van alles. Om mijn liefde voor alles dat met nagellak te maken heeft met anderen te delen ben ik 3 jaar geleden met mijn blogĀ Brilliantnails begonnen.

Redactie Nailbox
Nailbox is altijd verrassend, bevat de mooiste trendkleuren en wordt gewoon bij jou thuis bezorgt.

4 thoughts on “Tutorial | Sint Nail Art

  1. Je nailart is ontzettend mooi geworden! Ik wil ook nog eens proberen om zelf decals te maken. Het lijkt me best bewerkelijk/ingewikkeld.
    Wat voor zwarte nagellak gebruik jij om te stempelen als ik vragen mag? Ik ben nog altijd op zoek naar een goed dekkende zwarte nagellak om mee te stempelen.

Comments are closed.

Top