You are here
Home > DON'T MISS > Bestel Nu De December Nailbox Glitter and Glam!

Bestel Nu De December Nailbox Glitter and Glam!

Sinterklaas is het land uit en nu kunnen we met z’n allen massaal op kerst richten. Wij van Nailbox zijn groot fan van kerst en genieten dan ook volop van deze gezellige tijd van het jaar. Voor de december Nailbox vinden wij het niet meer dan vanzelfsprekend om jou van feestelijke kleuren te voorzien om je nagels kerst-proof te maken.

Wanneer wij aan kerst denken is rood een kleur dat absoluut niet mag ontbreken. De kleur rood is elegant, sexy, tijdloos en niet te vergeten de kleur van de kerstman. Maar ook glitters zijn in de kerstperiode niet weg te denken. Met de december Nailbox ben je gegarandeerd van een mix van goed bruikbare nagellakkleuren. Als het dus om jouw nagels gaat; We got you!

De december Nailbox Glitter and Glam! kan hier in pre-order besteld worden. De box  zal op maandag 19 december worden verzonden zodat jij deze nog voor de kerstdagen in huis hebt! 

nailbox pre order

Bemachtig hier jouw Nailbox ‘Glitter and Glam!’

Uitgelichte Foto: beautygoddess.nl

Redactie Nailbox
Nailbox is altijd verrassend, bevat de mooiste trendkleuren en wordt gewoon bij jou thuis bezorgt.
Top