You are here
Home > DON'T MISS > Tutorial | Feestelijk Chevron Nail Art

Tutorial | Feestelijk Chevron Nail Art

Om jullie voor de feestdagen wat inspiratie te geven heb ik vandaag een makkelijk design uitgekozen. De kleuren donker paarse met champagne goud maakt het een geschikte nail art voor de komende feestdagen.

Wat heb ik gebruikt feestelijk-chevron-nail-art-1

  • Essie Kimono-over
  • Color Club  – Triple Lutz
  • Catrice Kuxury Lacquers
  • Chevron tape

feestelijk-chevron-nail-art-2Ik heb eerst mijn nagels allemaal voorzien van de basis kleuren. Ik koos o.a. voor Essie Kimono-over; mijn favoriete herfst/winter kleur van dit moment. feestelijk-chevron-nail-art-3

  1. Breng de chevron tape één voor één aan op de nagel
  2. Lak daarna over de nagel heen terwijl de chevron tape er nog op zit
  3. Direct daarna verwijder je één voor één de chevron tape van de nagel
  4. Laat het geheel goed drogen en breng als laatst een top coat aan

feestelijk-chevron-nail-art-4feestelijk-chevron-nail-artDeze chevron nail art is erg makkelijk te maken en je nagels zien er gelijk super feestelijk uit! Met de chevron tape of gewone nail art tape kan je in een handomdraai de leukste nail arts maken.

Heb jij wel eens nail art tape gebruikt?

liefs-lonneke


lonnekeIk ben Lonneke 32 jaar en moeder van een dochtertje van 3,5 jaar oud. In 2014 was ik opzoek naar een leuke hobby waar ik mijn creativiteit in kwijt kon, voor ik het wist had ik mijn eigen blog Nail Passion. In het begin was ik erg zoekende wat ik wilde met mijn blog. Ik merkte ik dat ik goed was in het maken en vastleggen van nagellak swatches en nail arts, hierdoor is mijn enorme passie gegroeid en tot de dag van vandaag blijft deze liefde groeien. Ik ben erg dankbaar voor alles wat hieruit voortkomt waaronder mijn samenwerking met Nailbox.

Redactie Nailbox
Nailbox is altijd verrassend, bevat de mooiste trendkleuren en wordt gewoon bij jou thuis bezorgt.

7 thoughts on “Tutorial | Feestelijk Chevron Nail Art

  1. Heel mooi gedaan! Ik heb zelf ook wel eens chevron tape gebruikt maar op de een of andere manier kreeg ik het er niet strak op. Het liep steeds door.

  2. Awww Lonneke, deze nail look is simpel maar zoooooo mooi! You nailed this. And im in love with it. Dit moet ik ook kunnen. Thanx weer voor deze mooie nagellak tips. Xoxo

Comments are closed.

Top