You are here
Home > DON'T MISS > Aankondiging | Nailbox Nail Art Contest

Aankondiging | Nailbox Nail Art Contest

Het kan jou inmiddels onmogelijk ontgaan zijn dat wij van Nailbox een grote passie hebben voor alles wat met nagels te maken heeft. Van een simpel kleurtje op de nagels tot de meest ingewikkelde nail art; wij zijn er gek op! Nail art, met name de free hand vorm, is in onze ogen een vorm van kunst. Een creatieve manier om jezelf te uiten. In plaats van een schildersdoek zijn de nagels je werkruimte en zo kun je jouw creativiteit de vrije loop geven. Free hand nail artists zijn eigenlijk kunstschilders, het is een talent waar wij enorm bewondering voor hebben. En dat motiveert ons weer om onze eigen Nederlandse nail artists in hun creativiteit uit te dagen.

Nailbox komt met een competitie voor alle Nederlandse nail art lovers, namelijk de Nailbox Nail Art Contest. Hierbij dagen wij alle free hand nail artists uit om deel te nemen. Je kunt deelnemen door jouw mooiste kerstontwerp te creëren en deze op jouw instagram te posten met de hashtag #NailboxNailArtContest en tag @Nailbox.nlVan alle inzendingen wordt de top deelnemers door Nailbox team geselecteerd en vervolgens op nailbox.nl geplaatst waar het publiek op hun favoriet kan stemmen.

De deadline voor inzendingen is vrijdag 16 december en de top deelnemers worden op zaterdag 17 december bekendgemaakt. Je stem op jouw favoriete ontwerp uitbrengen kan van zaterdag 17 december tot en met dinsdag 20 december. Op woensdag 21 december zal de winnaar worden onthuld.

Wat kun je winnen? De winnaar wordt uitgeroepen tot Nailbox Nail Artist 2016 en ontvangt een (nagellak)  prijzenpakket van over de € 100!

Speelregels

 • uitsluitend free hand  zelf gemaakte nail art toegestaan
 • thema is kerst
 • uitsluitend zelfgemaakte creatie mogen ingediend worden
 • per persoon 1 inzending toegestaan
 • Nailbox team selecteer de top deelnemers
 • deelnemers mogen hun eigen kanalen gebruiken om stemmen te generen
 • Je stem breng je uitsluitend op 1 persoon uit
 • Mocht er, op welke wijze dan ook, gefraudeerd worden dan heeft Nailbox.nl het recht actie te ondernemen
 • Nailbox.nl heeft het recht alle inzendingen (beeldmateriaal) ten alle tijden zowel op haar website als social media kanalen te publiceren.
 • prijzenpakket kan niet geruild worden en is ook niet inwisselbaar voor contanten
 • Nailbox.nl behoudt het recht voor om de regels indien nodig te wijzigen.
 • Alle voorwaarden zijn ten alle tijden van toepassinghuld de volgende dag.

Succes allemaal!

Redactie Nailbox
Nailbox is altijd verrassend, bevat de mooiste trendkleuren en wordt gewoon bij jou thuis bezorgt.

3 thoughts on “Aankondiging | Nailbox Nail Art Contest

Comments are closed.

Top