You are here
Home > DON'T MISS > 4 Manieren Om Sheer Nagellakken Te Dragen

4 Manieren Om Sheer Nagellakken Te Dragen

Niet alle soorten nagellakken zijn ervoor bedoeld om een volledige dekking te geven. Sheer-nagellakken zijn absoluut niet bedoeld om goed te dekken. Deze groep nagellakken zijn bedoeld voor momenten dat je haast hebt, geen zin hebt in een kleurtje of wanneer je niet wilt dat veel aandacht naar je nagels uitgaat. Dat ze als het ware niet concurreren met jouw outfit en/of make-uplook maar er desondanks nog steeds goed en verzorgd uitzien. Ingetogen nagels zijn ook perfect bij een teveel aan accessoires of een vrij drukke outfit en dat bereik je heel gemakkelijk met een sheer nagellak op je nagels.

Omdat wij van mening zijn dat veel mensen sheer-nagellakken niet begrijpen en eigenlijk ook niet goed weten hoe ze de lakken het beste kunnen dragen, zetten wij voor jou vier manieren op een rijtje om sheer nagellakken te dragen. Voor dit artikel gebruiken we Essie Sugar Daddy. Zie ook ons overzicht van een zevental Essie sheer nagellakjes.

Op zichzelfessie-sugar-daddySheer-nagellakken zijn in principe doorzichtige lakken met een vleugje kleur. Vele van deze lakken zijn goed op te bouwen, hoe meer laagjes je op jouw nagels aanbrengt hoe meer kleur je ervan af krijgt. De standaard manier om sheer-nagellakken te dragen is vanzelfsprekend op zichzelf. De meeste lakken zullen bij een tweede laagje een egaal eindresultaat geven.

Glitter top coat essie-sugar-daddy-1Word je niet warm van enkel twee laagjes sheer-nagellak op je nagels? Lak na het tweede laagje dan eens een mooie glitter lak erover. Ook dit geeft een mooi eindresultaat! Op bovenstaande foto hebben we Trind Icing on the Cake over Essie Sugar Daddy aangebracht.

Glitter tussen lakessie-sugar-daddy-2Als de hierboven genoemde mogelijkheden jou nog steeds niet aanspreken dan kun je nog altijd een sandwish maken. Breng twee laagjes sheer-nagellak aan gevolgd door een glittertop. Laat dit goed drogen en breng vervolgens nog een laagje van de sheer-lak aan. Het eindresultaat zal zeker een glimlach op je gezicht toveren. We hebben wederom Trind Icing on the Cake gebruikt.

Over een ander lak heen Een laagje sheer-nagellak over een andere lak geeft vaak ook een mooi resultaat. Een prachtige combinatie die wij op het word wide web tegen zijn gekomen, is Essie Topless and Barefoot met een laagje Essie Sugar Daddy. Een vrijwel perfecte nude! Bovenstaande foto is een combinatie van Essie Sand Tropez en Essie Sugar Daddy. Op de middelvinger twee laagjes Essie Sand Tropez en op de ringvinger twee laagjes Essie Sand Tropez + een laagje Essie Sugar Daddy. Essie Sugar Daddy op een andere lak geeft, zoals te verwachten, in de meeste gevallen een rozige gloed. Ga ervoor en probeer diverse combinaties…

Redactie Nailbox
Nailbox is altijd verrassend, bevat de mooiste trendkleuren en wordt gewoon bij jou thuis bezorgt.
Top